SUPPORTERBLOGG: Tilbake på vinnersporet! – ØIF Arendal
31 Jan 2024

SUPPORTERBLOGG: Tilbake på vinnersporet!

Det er på tide å ta 2 poeng med hjem fra Jæren! Vi må tilbake til desember 2020 for å finne en ØIF Arendal seier i Nye Loen, vel å merke i en offisiell kamp. 

Det var en skuffet gjeng i Bergen onsdag kveld, både spillere og supportere som hadde tatt turen, vi var faktisk 15 supportere som hadde tatt seg tid og råd til å reise, utrolig moro! Håndball er marginer, spillet vi har lykkes med i så mange kamper straffet seg mot Bergen, når i tillegg Rasmus Carlsen stort sett fikk gjøre som han ville ble det vanskelig. Mens spillerne garantert brukte både kvelden og natten på å bli ferdige med å henge med hue hadde vi supportere en fin kveld med god mat og drikke, vi fikk bli bedre kjent med Beate Kristine og Per-Arne Gjerdalen, vi satt så stor pris på at de ville henge med oss og det ble jammen meg litt allsang nede på Bryggen før kvelden var omme. 

Nå har vi nullstilt! Nærmere 40 supportere har satt kurs vestover i bussen, det er så gøy! Nybakte boller, nytrukket kaffe, trommer, megafoner er pakket med i bussen (her lover vi Preben at sirenen IKKE skal brukes), stemmebånd har hvilt seg hele helgen og vi gleder oss til en dag med fantastiske håndballvenner. 

Svermen på bortetur. Akrivfoto

Supporterlivet gir oss jo bekjente og nye venner når vi reiser rundt. Nærbø-supporterne som ble igjen etter hjemmekampen vår og deltok på oktoberfesten krøp inn i hjertene våre. Fy fader som de skapte stemning og vi håper virkelig at nettopp Nærbø er vår motstander når vi skal arrangere oktoberfest igjen neste sesong. 

Stemningen i Nye Loen eller Sparebanken Vest Arena som den nå heter er fantastisk. Nærbø har ett entusiastisk hjemmepublikum som gir god lyd fra seg. Vi som tar turen må virkelig gi alt for å la oss høre utpå banen, vi har aldri vært redde for en utfordring, bring it on!

Vi er på oppløpssiden, det gjenstår 6 kamper denne sesongen før sluttspillet starter. Viktige kamper som avgjør hvordan vi posisjonerer oss, medalje er innen rekkevidde, kun 1 poeng bak Drammen. 

Ikveld må forsvaret sitte mye bedre enn det gjorde mot Bergen, gutta må være presise i angrepsspillet og vi ønsker å se energi og passion og en vilje til å blø for drakta! 

Tilslutt stiller vi spørsmålet vi har stilt så mange ganger før, får vi se William på banen? Han er tilbake i hallen han pådro seg skaden som har satt han ut av spill siden begynnelsen av november. Hvor deilig hadde det ikke vært om det nettopp var han som ble avgjørende? 

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.