PANZA: – Vi beholdt roen! – ØIF Arendal

PANZA: – Vi beholdt roen!

Etter en hardt kjempet seier over Nærbø på bortebane, fikk vi muligheten til å snakke med en glad Luka Panza etter kampslutt.

-Det var en utrolig slitsom kamp hvor vi virkelig måtte jobbe i 60 minutter, begynte Panza. – Jeg føler at vi hadde bedre kontroll i andre omgang, vi beholdt roen og fokuserte bedre, og det er grunnen til at vi klarte å vinne kampen. Vi justerte vår forsvarstaktikk litt og var mer tålmodige i angrep, noe som viste seg å være avgjørende for seieren, forteller Panza.

Arkivfoto: May Elin Aunli

På spørsmål om hvordan laget jobbet seg opp mot denne kampen etter Bergen-kampen onsdagen før, delte Panza.- Vi visste at vi måtte matche energien til Nærbø, det var det viktigste. I andre omgang holdt vi fortsatt et høyt tempo, men vi klarte å beholde roen og unngå de tekniske feilene som plaget oss. Det var den største forskjellen fra Bergen kampen som gjorde at vi vant i dag, avslutter Panza.

Neste ukes kamp mot Drammen hjemme blir avgjørende for ØIF Arendal i deres jakt på bronsemedaljen. Med begge lagene sultne på bronsemedaljen, forventes det å bli en intens kamp på banen. Så har du ikke sikret deg dine billetter enda? Gjør det ved å klikke her!