LARSON: – Vi skulle gi Svermen to poeng! – ØIF Arendal

LARSON: – Vi skulle gi Svermen to poeng!

Etter kveldens imponerende seier over Nærbø, tok vi en prat med Mathias Larson, som utmerket seg med hele 10 mål og som vår beste spiller.

-Det var virkelig en forsvarskamp i kveld. Begge lagene slet med å finne veien til nettet. Stemningen og intensiteten i hallen var høy, men det var definitivt en utfordrende kamp, delte Larson. Med et godt oppmøte på Nærbø med hele 1232 tilskuere, inkludert over 30 fra Svermen, var atmosfæren elektrisk. Hva tror du var nøkkelen til seieren i dag? spurte vi.

-Litt ekstra konsentrasjon og et solid forsvar mot slutten var avgjørende. Vi ønsket heller ikke å skuffe de tilreisende fra Svermen, spesielt etter vår forrige kamp. De fortjente virkelig disse to poengene, og vi var fast bestemt på å gi dem det, forklarte Larson.

Mathias Larson har blitt kåret til ØIF Arendal sin beste spiller mange kamper denne sesongen. Foto: Helge N. Olsen

– Med denne seieren, hvordan tror du den vil påvirke lagets moral før kampen mot Drammen?» spurte vi videre.

– Seire gir alltid et løft for moralen. Det var viktig å dra herfra med to poeng i bagasjen. Vi har absolutt tro på at vi kan fortsette å bygge på denne seieren når vi møter Drammen, avsluttet Larson med tillit.