Spesialtilbud for ØIF Arendal fans: Få 25% rabatt hos MAX på kampdagen! – ØIF Arendal

Spesialtilbud for ØIF Arendal fans: Få 25% rabatt hos MAX på kampdagen!

MAX er en fantastisk samarbeidspartner for ØIF Arendal, og nå ønsker MAX å gi tilbake til alle som støtter laget i toppoppgjøret mot Drammen! Derfor tilbyr MAX en spesiell avtale for alle som har billetter til den kommende hjemmekampen mot Drammen den 9. mars.

På kampdagen lørdag den 9. mars, får alle som viser sin billett til lørdagens toppoppgjør i kassen hos MAX på Strømsbusletta hele 25% rabatt på sitt kjøp. Det betyr at om du enten kommer før eller etter kampen, kan du nyte MAX sine deilige burgere til en redusert pris.

Vi vil spesielt anbefale vår egen ØIF Arendal meny. En god burger, fries, brus og valgfri dipsaus. Enten du foretrekker å ta med maten din med den praktiske «Drivethru», eller ønsker å slappe av i MAX sine komfortable sitteområder, har MAX Arendal alt du trenger for å nyte et måltid før eller etter kampen.

Restauranten er åpen fra 11 om formiddagen til 1 om natten på lørdager, så uansett når du selv ønsker, har du god tid til å besøke MAX og benytte deg av tilbudet. Ikke gå glipp av sjansen til å kombinere din kjærlighet for ØIF Arendal med deilige smaker fra MAX.