SPIS PÅ CASTELLE NÅ OG FÅ GRATISBILLETTER TIL TOPPKAMPEN – ØIF ARENDAL MOT DRAMMEN 9. MARS – ØIF Arendal

SPIS PÅ CASTELLE NÅ OG FÅ GRATISBILLETTER TIL TOPPKAMPEN – ØIF ARENDAL MOT DRAMMEN 9. MARS

Arendal, kjent for sin sjarmerende atmosfære og pulserende håndballkultur, tilbyr nå en spennende kombinasjon av kulinariske opplevelser og sportsbegivenheter. Med sommervarmen som sniker seg inn, inviterer Castelle, en av Arendals mest hyggelige restauranter, gjester til å nyte deilige retter til hyggelige priser og kanskje er det vær til å utforske uteserveringen. Og spiser du middagen på Castelle i dagene frem til 9. mars, kan du få billett til toppkampen mellom ØIF Arendal og Drammen.

Castelle har etablert seg som et favorittmøtested for lokalbefolkningen og besøkende, takket være sin varme atmosfære og førsteklasses mat. Fra smakfulle retter til velsmakende drikkevarer, tilbyr restauranten en komplett gastronomisk opplevelse som appellerer til enhver gane.

Og med ankomsten av våren er det ingen bedre tid å besøke Castelle enn nå. Deres sjarmerende utendørs serveringsområde gir gjestene muligheten til å nyte måltidet sitt under åpen himmel, omgitt av den pittoreske atmosfæren langs bryggene i Arendal.

Men det er mer enn bare mat og stemning hos Castelle denne sesongen. I samarbeid med ØIF Arendal, byr restauranten på en spennende kampanje: Alle gjester som spiser middag på Castelle i perioden 28.02 – 09.03 får gratisbilletter til toppkampen mellom ØIF Arendal og Drammen i Sparebanken Sør Amfi, lørdag 9. mars.

Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve to av Arendals største attraksjoner på en gang – først en smakfull middag hos Castelle i uken før kamp, og deretter en adrenalinfylt håndballkamp med ØIF Arendal i hovedrollen. Det er en perfekt måte å tilbringe tid sammen med familie og venner.

Så hvorfor ikke gjøre som ØIF Arendal og nyt et måltid hos Castelle? Med sin gode mat, hyggelige priser og nåværende tilbud om gratisbilletter til håndballkampen, er det en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Besøk Castelle i dag og ta del i denne unike muligheten til å kombinere gastronomi og sport i hjertet av Arendal!