NY TOPPKAMP I SPAREBANKEN SØR AMFI 9. MARS – billettsalget åpner i dag kl. 12.00. – ØIF Arendal

NY TOPPKAMP I SPAREBANKEN SØR AMFI 9. MARS – billettsalget åpner i dag kl. 12.00.

Etter en heidundrende håndballhelg med Final8 i Arendal er hverdagen igjen tilbake, men godbitene på håndballbanen fortsetter. ØIF Arendal har den kommende uken to bortekamper (Bergen, onsdag og Nærbø, søndag). Etter dette blir det seks dager trening og forberedelser til en av sesongens virkelige toppkamper. Håndballfans i hele regionen kan glede seg til en spennende kamp når Drammen gjester Sparebanken Sør Amfi lørdag 9. mars. Dette blir et oppgjør der begge lag har masse å kjempe om og en kamp som ingen ønsker å gå glipp av, og billettsalget til begivenheten starter i dag (28.02) kl. 12:00.

Drammen er kjent for sitt sterke håndballag og solide prestasjoner gjennom flere sesonger, og ØIF Arendal står overfor en tøff motstander når de møter DHK lørdag 9. mars. Begge lagene kjemper en innbitt kamp om bronsemedaljene, så dette er en kamp som potensielt kan avgjøre mye i kampen om edelt metall. Kampene mot DHK er kjent for å bli tette og jevne, med masse trøkk og gode dueller. Dette blir en rysare av en kamp, og ØIF trenger all støtte de kan få på tribunen denne lørdags ettermiddagen i mars.

Sparebanken Sør Amfi, kjent for sin intense atmosfære og lidenskapelige støtte fra publikum, vil være åstedet for dette prestisjefylte oppgjøret. Fans har allerede begynt å forberede seg på å gi sitt fulle støtte til hjemmelaget, og atmosfæren i hallen vil uten tvil være elektrisk når kampen starter.

Billettsalget til denne spennende kampen åpner i dag kl. 12:00, og det er forventet stor pågang. Håndballentusiaster oppfordres derfor til å sikre seg billetter så snart som mulig for å være sikre på å få plass til denne toppkampen. Billetter kan kjøpes på Ticketing Portal (woow.no)og i billettluken på Sparebanken Sør Amfi.

Kampen mellom ØIF Arendal og Drammen lørdag 9. mars lover til å bli en nervepirrende opplevelse fylt med spenning, lidenskap og intensitet. Ikke gå glipp av sjansen til å være en del av denne minneverdige begivenheten – sikre deg billetter i dag og vær med på å støtte ØIF Arendal til seier!