GAUTASON: – Vi skal levere en bedre prestasjon mot Nærbø! – ØIF Arendal
01 Okt 2023 ØIF-Elverum

GAUTASON: – Vi skal levere en bedre prestasjon mot Nærbø!

Etter kveldens spennende og fartsfylte bortekamp i Bergen, hvor ØIF Arendal dessverre måtte se seg slått med bare ett mål, har vi hatt en samtale med lagets ti-målsscorer og beste spiller, Dagur Gautason.

– Hvordan vil du beskrive kampen?

– Hvis jeg skulle velge ett ord, så må det bli skuffelse. Vi ønsket å rette opp forrige tur til Bergen da vi tapte mot Viking TIF. Vi er skuffet over å ha enda en dårlig kamp her. Energien vår var ikke god nok i starten av kampen, og det ødela kampen. Vi scoret mange mål, men forsvaret vårt var ikke godt nok. Når du scorer 36 mål, bør du vinne. Selv om vi scoret 36 mål, bommet vi på mange gode sjanser. Vi var ikke gode nok på noen av sidene av banen i dag, sier en skuffet Dagur.

Dagur Gautason leverte en god kamp for ØIF Arendal. Hele 10 mål på 12 forsøk, dessverre holdt det ikke til poeng i Bergen. Foto: Helge N. Olsen

– Hvordan planlegger dere å komme tilbake etter dette tapet og opprettholde momentumet nå i sluttfasen av sesongen?
– Vi skal bre se på denne kampen igjen. Og vi vil finne ut hva som gikk galt. Hvorfor fikk vi så mange mål imot oss. Hvorfor bommet vi på så mange sjanser. Vi skal ta en grundig titt på kampen. Og så skal vi levere en bedre prestasjon mot Nærbø, forteller Dagur bestemt til oifarendal.no

– Hvilke positive ting kan du ta med deg fra denne kampen, til tross for det uheldige resultatet, med tanke på lagets prestasjon og områder for forbedring?
Vi scoret 36 mål. Jeg tror at i 99% av tilfellene bør du vinne med 36 mål. Det får vi ta med oss, avslutter Islendingen.