SUPPORTERBLOGG: Bergentur Vol. 2! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Bergentur Vol. 2!

Final8 er over for denne gangen og for ett arrangement ØIF Arendal gjennomførte. Selvfølgelig var det kjipt at ØIF ikke var blant finalelagene, men vi åpnet hotell Casa Sunde, Ida, Kaja og Cecilie flyttet inn og vi fem pluss Ellen fikk med oss masse håndball, fest og moro gjennom 3 dager, vi er så stolte av klubben vår! 

Nå setter vi kurs for Bergen for andre gang denne sesongen og denne gangen har vi planer om å reise hjem med ett helt annet resultat!

Vi må spole 2 uker tilbake i tid! Onsdagskvelden hvor gutta i ØIF Arendal sørget for underholdning for hele håndball-Norge. 60 minutter i nervepirrende spenning, en stor gjeng fra Svermen som hadde skyhøy puls og vi er så stolte og vi har tatt 3 av 4 mulige poeng mot Elverum denne sesongen. Nå handler det om å gjenskape energien, intensiteten, viljen til å blø for drakta!

Det har blitt mange turer til Bergen iløpet av årene. Ofte kombinert med familietid med familien vi har på Nesttun. Denne gangen blir det dessverre ikke noe tid, midtukekamper krever at vi drar hjem etter en overnatting. Det gledelige er at vi er en gjeng som tar turen klare for å gi alt, med oss i bagasjen har vi både trommer og supportertuter og vi har planer om å vinne tribunen.

Supporterlivet er herlig! Samhold, vennskap, alle turene rundt i vakre Norge, Europa (selv om det begynner å bli altfor lenge siden), vi er så heldige, og denne gangen er vi fra 27 år til 76 år. Blir det dans på bordet fra vår gode Tore? 

Svermen er alltid på tribunen for å støtte ØIF Arendal i tykt og tynt. Foto: May Elin Aunli

Vi går noen ekstremt viktige kamper i møte. Kamper som kan gi oss ett godt utgangspunkt inn i sluttspillet. Heine og Luka er tydelige på at vi må ta en kamp av gangen, vi er enige og sesongen har bevist at ingen lag kan sette 2 poeng på konto før kampen er ferdigspilt. 

Bergens toppscorer er Rasmus Carlsen, våre spillere må sørge for at han har en dårlig dag på jobb. De har også Tord Vårdal i mål og på en god dag stenger han og skuddene må sitte. 

Bergen har spilt jevnt mot Elverum hvor Morten Nergaard reddet laget fra de indre skoger, de har vunnet begge kampene mot Runar Sandefjord men også tapt for både Sandnes og Fjellhammer. ØIF Arendal er favoritter, fortsetter vi den gode flyten? Får vi endelig se William på banen igjen? Fortsetter Sondre Gjerdalen sitt fantastiske spill? Apropos Sondre, vi mener helt klart at han burde vært i Wille sin tropp til OL-kvalik! Vi er neppe alene om å mene det… 

Sondre Gjerdalen jublet for scoring mot Fjellhammer.
Sondre Gjerdalen jublet for scoring mot Fjellhammer. Foto: Helge N. Olsen.

Når folk leser dette regner vi med at vi sitter og nyter god mat og drikke på Egon, ikledd favorittplagget vårt, de vanlige sommerfuglene i magen er på plass og stemningen er god. Vi lover å gi alt for laget vi elsker å følge overalt.

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.