STOR FINAL 8 HÅNDBALLFEST I SØR AMFI – ØIF Arendal
Final8 Arrangerer HÅNDBALLFEST i Sør Amfi
Slik ser arrangementet ut. Bilde: FINAL 8

STOR FINAL 8 HÅNDBALLFEST I SØR AMFI

Etter semifinalene i FINAL 8 er ferdigspilt lørdag 24. februar, er det duket for HÅNDBALLFEST i Sparebanken Sør Amfi. Festen blir arrangert i det som under kampene er Fanzone. Det blir livemusikk, DJ, høy partystemning og åpen bar! Det er GRATIS inngang og aldersgrense er 18+ år.

Vi kan også melde at det blir buss fra Final8 parkeringen, Peder Thomassen gate i sentrum, opp til Sør Amfi klokken 19:00 på lørdag. Den samme bussen går tilbake til byen rundt klokken 01:00 søndag. Dette sikrer at håndballinteresserte festdeltakere kommer seg enkelt til og fra arrangementet, og dermed er klar for den store finaledagen på søndag.

Her er det bare å få tatt med seg alle man kjenner til en storslått fest i Sør Amfi!