SUPPORTERBLOGG: Valentinsdag i Elverum! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Valentinsdag i Elverum!

Kjærlighetens dag feires ironisk nok oppi de indre skoger… Det er en dårlig skjult hemmelighet at kjærlighet og Elverum aldri blir nevnt i samme setning. På selveste Valentine lar vi noen meninger ligge, vi sparer dem til vi eventuelt møtes i sluttspillet. Medlemmer i Taigan har faktisk blitt skikkelig flinke, vi er allikevel glad for at enkelte fremdeles lager underholdning i kommentarfelt rundt forbi, vi finner det faktisk både underholdende og fascinerende. 

Det så lenge mørkt ut med tanke på å sette opp buss. Onsdag borte mot Elverum er vanskelig for mange. Det må ordnes fri fra jobb på kampdag og vi er sent hjemme, noe som også påvirker arbeidsdagen på torsdag. Men med god hjelp fra supportere som ikke har anledning til å bli med, ekstra betaling fra noen som er med i bussen og påmeldinger den siste uka så skal vi for første gang på lenge kjøre egen buss til Elverum. 

Vi har gode minner fra vårt siste besøk i Terningen Arena. Da satt vi 5 supportere ringside og heiet gutta frem til seier. Denne gangen er vi over 30 supportere som er klare for å gi alt ringside.

Norsk Topphåndball har omtalt kampen og alle kampene i kampen. Vi har Josip som spilte i Elverum forrige sesong, Magnus som spilte hos oss og Mathias som spiller i Elverum neste sesong. Det blir nok spesielt for Josip og spille i Terningen igjen for første gang siden han returnerte. Vi håper publikum der tar han like godt imot som vi gjorde med Magnus i Sparebanken Sør Amfi, det fortjener han. Vi skal hvertfall juble når Magnus blir presentert, vi gleder oss til en klem og en prat med han som vi er så glad i. 

Mathias er nok gira på å vise seg frem for sitt fremtidige hjemmepublikum, Taigan kan bare glede seg til han kler seg i den hvite drakta neste sesong. Den er dog langt ifra like kledelig som den røde og svarte han spiller i ikveld;)

Det er alltid en spesiell følelse når vi møter Elverum. Det er mye følelser i sving og kvelden blir enten magisk eller grusom. Vi har en vanskelig oppgave foran oss, men absolutt ikke umulig. Det foregår en tippekonkurranse på nettstedet X og det er ikke mange som tipper borteseier. Vi mener Elverum er favoritt på hjemmebane mot samtlige Rema 1000-ligalag med unntak av Kolstad. Men hvis alt stemmer for våre spillere er ØIF Arendal vanskelige å slå! 

Ikveld må tekniske feil ned til ett minimum, vi ønsker ikke å bli kontret i senk. Settes forsvaret som i store deler av kampen mot Runar Sandefjord skal Elverum slite for målene. Og har Josip, Mario og Mathias en god dag kan det bli gøy i Terningen Arena. 

Trommer, tuter og megafon er pakket med. Det store flagget er selvsagt også med og planen er å pynte elgen ved Elgstua dersom den ikke er nedsnødd.

Elverums kjente Elg farget i rødt og svart. Arktivfoto

Vi er fornøyd med at kveldens dommerpar er Jørum og Kleven, en toppkamp som denne fortjener Norges beste dommerpar! Det er ikke alltid vi er enige i avgjørelser men det skal vi heller ikke være og da reagerer vi. Hets og personangrep derimot skal de aldri få oppleve fra Svermen. 

Vi er i skikkelig undertall på tribunen men vi er flere enn vi har vært på lenge og vi skal gi alt i 2 x 30 minutter, gutta på banen skal gjøre det samme så ser vi når sluttsignalet går hva det holdt til. Selv favoritter må spille kampen før poengene kan innkasseres.

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.