SUPPORTERBLOGG: Det er klart for lokaloppgjør! – ØIF Arendal
Familien Sunde og Svermen som vanlig med på bortetur

SUPPORTERBLOGG: Det er klart for lokaloppgjør!

Fredag kunne vi lese intervju på norsk topphåndball hvor det er liten tvil om hva William mener om kampen i ettermiddag. Man kan faktisk ikke annet enn å like William. Jovial, blid, sprudlende og alltid tid til supporterne. Spilleren som tålmodig trente og ventet på sin mulighet, og når han fikk den etter 3 år i ØIF Arendal grep han den med alt han hadde. For en spiller han har utviklet seg til å bli. Vi er usikre på om vi får se han på banen, vi håper selvfølgelig det for den gleden og energien han viser er så utrolig smittende. Men vi ønsker at han skal være 100% etter skaden og ikke risikere noe for tidlig.

Vi er spente på hvor mange som tar turen til Sparebanken Sør Amfi. Vi var egentlig litt skuffet etter sist hjemmekamp. 1000 tilskuere er i våre øyne altfor lite, og vi undrer oss over hvorfor det ikke kommer mellom 1500 og 2000 tilskuere på hver eneste kamp. Nå kjemper vi om medalje, det er lokal-derby, spillere som byr på seg selv og skaper magi på håndballbanen, folkens, kom dere til hallen!

Vi lever enda litt på kampopplevelsen vi hadde i Runarhallen for en uke siden. For ett fyrverkeri av en kamp… Vi var selvsagt glad for 2 poeng mot Bækkelaget men det er dobbel lykke når laget presterer. Vi håper spillerne gjenskaper energien, gleden, viljen til å blø for drakta, for det var 50 minutter med fantastisk håndball og 10 minutter med litt varierende prestasjon. 

Kristiansand Topphåndball har vært hardt rammet av skader denne sesongen og ligger for øyeblikket på nest siste plass, kun 2 poeng over direkte nedrykk. Øyvind Frigstad er tilbake etter sine skader, han blir garantert viktig for Kristiansand i tiden som kommer. «Vår» Henrik Øygarden har fått masse tillit og spilletid denne sesongen, det forteller oss at han gjorde ett riktig valg med å bytte klubb. Det er ikke enkelt å kjempe om spilletid når man har spillere som Josip, Mario, William og Mathias foran seg… Vi gleder oss på Henrik sine vegne, familien Øygarden er absolutt en av våre favoritt-familier!

Undervurdering er utelukket, Kristiansand er på desperat poengjakt og har alt å vinne, når vi legger til  rivaliseringen mellom byene våre kan vi vente oss en forrykende kamp. 

Vi vet at spillerene alltid tenker en kamp av gangen, det gjør vi også. Men faktum er at hver kamp fremover er en medaljekamp! Vi ligger på tredjeplass, 2 poeng foran Drammen på fjerdeplass. Nå må vi vise våre fantastiske spillere at vi ønsker ett lag i toppen av norsk håndball, det kan vi gjøre ved å møte opp i hallen. 

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.