ØYGARDEN: – Håper jeg ser mange kjente! – ØIF Arendal
Henrik Øygarden i aksjon for KRS: Foto: KRS Topphåndball

ØYGARDEN: – Håper jeg ser mange kjente!

I forkant av kampen om Sørlandet tok vi en prat med tidligere ØIF Arendal-spiller Henrik Øygarden, om hvordan det blir å spille i Sør Amfi i andre farger og hva denne kampen betyr for begge lag.

Henrik Øygarden, en spiller med stor tilknytning til Sør Amfi, uttrykker sin spenning og forventning til det kommende oppgjøret mot ØIF Arendal. Med en historie som inkluderer mange timer på banen i Sør Amfi, er Øygarden ikke fremmed for atmosfæren og betydningen av slike kamper.

-Det er jo alltid spesielt. Det er jo en av de hallene jeg har brukt mest tid i. Jeg er jo glad i byen, så det blir selvfølgelig spesielt. Jeg gleder meg veldig til kampen, deler Øygarden. Han er klar over betydningen av å spille i en arena som en gang var hjemmebanen hans, men nå som motstander. – Jeg tror det blir en helt annen kamp enn i Aquarama. Vi kommer til å komme med 100% trøkk og gi alt. Vi har hatt en dårlig start i 2024 med to tap. Så vi kommer med 100% innsats for å ta to poeng fra ØIF. Det hadde smakt ekstremt deilig, og gitt oss masse selvtillit som vi skal ta med oss, legger han til.

Henrik Øygarden i aksjon for KRS: Foto: KRS Topphåndball

Med tanke på rivaliseringen mellom Arendal og Kristiansand, er dette oppgjøret mer enn bare en vanlig kamp. Det er et oppgjør som bærer med seg historie, følelser og stolthet fra begge lagene.

-Jeg har spilt dette derbyet to ganger for ØIF mot KRS og et for KRS mot ØIF. Det er alltid ekstremt spesielt. Det er en kamp som betyr mye for begge lagene. For min del har jeg ekstremt lyst til å vinne. Det er det eneste jeg tenker på, sier Øygarden. Øygarden avslutter intervjuet med å fortelle at han håper han ser mange han kjenner på tribunen.

Kampen om Sørlandet ser ut til å bli en spennende affære som alltid. Har du ikke kjøpt billetter enda, kan du gjøre det ved å klikke her