SKAL BEFESTE SIN POSSISJON SOM STOREBROR – Og søndag kan du kanskje gi VIP-plass til mor! – ØIF Arendal

SKAL BEFESTE SIN POSSISJON SOM STOREBROR – Og søndag kan du kanskje gi VIP-plass til mor!

Søndag 11. februar kl. 17.00 er det duket for lokaloppgjør i Sparebanken Sør Amfi. Da møter ØIF Arendal sine rivaler fra Kristiansand og ØIF Arendal er klare på hva som gjelder – befeste sin posisjon som «storebror» og flaggskipet på Sørlandet. Denne dagen er det også morsdag og ØIF Arendal inviterer til konkurranse, der to mødre får to VIP plasser hver til kampen.

Etter en god periode før jul og EM-pause, var det knyttet en viss spenning til hvordan ØIF Arendal hadde forberedt seg inn mot del to av årets sesong. To kamper er nå spilt og seier har det blitt i begge kampene (BSK hjemme og Runar borte). Søndag står altså «lillebror» og erkerival Kristiansand på motsatt banehalvdel i Sparebanken Sør Amfi, og ØIF gutta er krystallklare på at denne kampen må og skal vinnes. ØIF Arendal har vært og skal være «storebror» og flaggskipet på Sørlandet. ØIF Arendal ligger p.t. på 3. plass på tabellen og laget har uttalt tidlig at man tar en kamp av gangen. Nå er det altså KRS som er neste kamp og de siste forberedelser gjøres inn mot søndag. Det du kan hjelpe til med, er å kjøpe billett og bli med å lage stemning på tribunen. Som Mathias Larson uttalte i et intervju etter kampen mot Runar; -«Godt trykk fra tribunen gir oss i alle fall de 10 siste prosentene for å yte maks på banen». Så utfordringen er gitt – MØT OPP!

MOR SKAL HEDRES

Søndag er det morsdag og i forbindelse med kampen mor KRS, ønsker vi å kjøre en liten konkurranse. I kommentarfeltet under denne saken på vår facebookside ønsker vi at du nominerer din mamma til en opplevelse på VIP under kampen. Vi trekker to heldige mammaer som får to VIP billetter hver til kampen søndag. Trekningen blir gjort fredag kl. 12.00.