BA INN TIL 9 ÅRS DAG, MEN INGEN KOM – Slikt kan man ikke bare se på at skjer!! – ØIF Arendal

BA INN TIL 9 ÅRS DAG, MEN INGEN KOM – Slikt kan man ikke bare se på at skjer!!

Da Tobias skulle feire sin 9 års dag, dukket det ikke opp en eneste en av de inviterte barna. Grunnen skal ha vært manglende kommunikasjon mellom foreldre, som altså resulterte i at Tobias ble sittende alene på bursdagen. -Dette kunne vi ikke sitte stille å se på at skjedde, sier daglig leder på Egon Arendal, Simon Lanng. -Han tok så kontakt med oss i ØIF Arendal om vi kunne få til noe, det var vi selvsagt ikke uvillige til, sier trener Heine Jensen.

Dermed var planen lagt og mandag 29. januar var Tobias og fem gjester på Egon i Arendal og fikk servert middag og dessert. Under middagen dukket plutselig ØIF Arendal kaptein Josip Vidovic, Adrian Evensen, Mathias Larson og Laurits Rannekleiv opp, med seg hadde de signert ØIF Arendal drakt og ball til et overrasket bursdagsbarn. I tillegg til å lever gaver, satt spillerne seg ned og tok en matbit sammen med selskapet. Dermed ble det en uforglemmelig og god kveld for Tobias og følget hans.

En overrasket Tobias, tar i mot signert drakt og ball fra ØIF Arendals Josip Vidovic, Ardian Evensen, Mathias Larson og Laurits Rannekleiv.

I en hektisk hverdag der man som voksen stresser rund i sine daglige rutiner og arbeid, MÅ vi som ansvarlige ikke glemme de sårbare barna våre. At en 9 år gammel gutt skal oppleve at INGEN kommer i bursdagen hans, skal ikke skje, her har vi som voksne gode rollemodeller et stort og viktig ansvar. Så la budskapet spres, aldri glem eller hold barn utenfor fellesskapet, frø som såes tidlig har en ekstremt god odds for å blomstre med godt stell underveis, mens de frø som glemmes gjerne tørker inn eller drukner i ugress.

Som en ekstra liten gest, fikk Tobias (som er ØIF Arendal fan) dele ut bestemannsprisene etter kampen mot Bækkelaget. Familien til Tobias er rørt over hva Egon og ØIF Arendal gjorde for at 9 åringen fikk en fin markering av dagen.