SUPPORTERBLOGG: Vi skal til hvalfangerbyen! – ØIF Arendal
31 Jan 2024

SUPPORTERBLOGG: Vi skal til hvalfangerbyen!

Det var fantastisk å kle seg i ØIF drakta og innta Norges fineste arena på onsdag. Pausen har vært lang og vi var spente. Det ble en berg og dalbane med tidvis glimrende spill til det stikk motsatte, det var utrolig godt at gutta beholdt roen og sikret 2 poeng! I tillegg tapte Drammen og vår motstander for kvelden, Runar Sandefjord sine kamper og vi klatret opp på medaljeplass. Det kommer viktige og avgjørende kamper på rekke og rad i tiden som kommer. 

Før vi går videre med kveldens kamp må vi skrive litt om Mathias. En helt fantastisk håndballspiller og ett forbilde både på og utenfor banen. Mathias fikk dessverre bare vist oss litt av hans kvaliteter før han var ute med skade forrige sesong. Det han ikke fikk vist sesongen 22/23 har han til gangs vist oss sålangt inneværende sesong og vi forsto tidlig at det ville bli vanskelig å beholde han. Det gjør vondt, både å miste håndballspilleren Mathias og mennesket Mathias, og vi håper inderlig han har gjort ett riktig valg. Vi skal heie på han men han vet inderlig godt at vi ikke kan heie på hans nye klubb;) Og vi har mange kamper igjen hvor vi kan nyte håndballferdigheter i verdensklasse!

En dårlig nyhet etterfølges heldigvis ofte med en god nyhet, hjemkomsten til Magnus Langeland. Det er gøy når lokale spillere vender hjem og vi kan alle være enige i at Magnus er altfor god til å sitte på benken oppe i Trondheim! Vi gleder oss til å få Magnus tilbake i rødt og svart.

Vi står foran en vanskelig oppgave, gutta må opp noen hakk og luke vekk tekniske feil hvis vi skal ta med 2 poeng hjem. Også denne gangen må Runar Sandefjord klare seg uten Christoffer Rambo, men det bør absolutt ikke være en hvilepute for våre spillere. Alle i håndball-Norge fikk med seg da Runar spilte landslaget Kolstad ut av Runarhallen i høst og det med både Rambo og Lindell på skadelisten. Våre spillere må på jobb og være villig til blø for drakta. Gutta får god hjelp fra tribunen ikveld! Vi er 35 supportere som entrer supporterbussen og vi vet av erfaring at mange kjører bort i egen bil. Så supporterne i Englene skal få kamp om tribunen! 

Vår kjære Leif skal for første gang denne sesongen overvære en eliteseriekamp i hallen. Riktignok ikke som trener på benken men på tribunen. Han skal selvfølgelig inviteres til å sitte med oss men vi tviler sterkt på at invitasjonen ender ut med ett «ja». Vi får gi hverandre det obligatoriske «lykke til» vel vitende at ingen egentlig mener det;)

Gjennom flere ti-år har vi fulgt ØIF Arendal og folkene i og rundt klubben er som en utvidet familie. En klubb man tar vare på hverandre og bryr seg. En klubb som har plass til alle. For oss er det ett møtested hvor alder, kjønn, sosial status, religion, politisk ståsted og legning ikke har noen betydning.  Når vi reiser oss på tribunen og klapper inn ØIF Arendal ikveld er det med stolthet, stolthet for klubb, spillere, trenerteam, frivillige og stolthet for supporterne som alltid stiller opp! 

Vi tror det blir fartsfylt, spenning, harde taklinger, høy temperatur, glede og frustrasjon – akkurat som det alltid er når vi møter Runar Sandefjord.

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.