INSELSETH: – Denne kampen står med en ekstra strek i kalenderen! – ØIF Arendal
31 Jan 2024

INSELSETH: – Denne kampen står med en ekstra strek i kalenderen!

I forkant av morgendagens spennende oppgjør mot Runar, tok vi en prat med Birk Inselseth for å høre hans tanker om kampen.

– Toppkamp mot Runar i morgen, hvordan blir det, Birk?

Birk smiler entusiastisk, – Jeg gleder meg virkelig. Det er alltid moro å spille i Sandefjord, og møtet med Runar er definitivt en kamp å se frem til. Jeg har gledet meg i flere dager nå. Alle gutta er klare for å løfte nivå litt etter BSK-kampen. Selv om seier alltid er godt, satt vi ikke igjen med den beste følelsen etter den kampen. Etter dagens trening var vi en samlet gjeng som er klar for å vise et helt annet nivå av intensitet enn mot Bækkelaget.

Birk feirer etter en av sine scoringer mot Bækkelaget. Foto: Helge N. Olsen

-Ettersom du er fra Sandefjord, og spesielt den blå delen, hvordan føles oppgjørene mot Runar for deg?

-Selvfølgelig gleder jeg meg. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke er noe glad i Haukerød. Kampen mot Runar markeres alltid med en ekstra strek under i kalenderen min, sier Birk med et smil.

Morgendagens kamp mot Runar blir som alltid spennende, med kun to poeng som skiller lagene før oppgjøret. Kampen starter klokken 18:00 i Runarhallen.