SISTE: Afiber og ØIF Arendal styrker båndene i fornyet samarbeid – ØIF Arendal

SISTE: Afiber og ØIF Arendal styrker båndene i fornyet samarbeid

ØIF Arendal har gleden av å kunngjøre at Afiber og ØIF Arendal har forlenget samarbeidet, og klubben er strålende fornøyd med å ha Afiber med på laget videre.

Vi satte oss ned med Daglig Leder i Afiber, Andreas Frivold, for å høre hans tanker om den forlengede avtalen. Frivold uttrykte entusiasme over samarbeidet og understreket verdien av å støtte en idrettsklubb som er bygget på frivillighet, samhold og levering av gode idrettsopplevelser.

Afiber ser ØIF Arendal som en viktig del av samfunnet deres, der Afiber leverer sine tjenester, og samarbeidet er en naturlig kombinasjon av det. Frivold uttrykte også selskapets ønske om å støtte opp under klubben sin satsning.

-Vi ønsker å være en del av ØIF Arendals reise, og vi mener at klubben er en stor bidragsyter til lokalsamfunnet. Vi setter stor pris på arrangementene som klubben organiserer i samarbeid med sponsornettverket, og vi ser frem til være til stede på kampene, sa Frivold.

Daglig Leder for Afiber Andreas Frivold.

Om Afiber

Afiber er en lokal aktør med kontor på Langbrygga i Arendal sentrum. Vi tenker langsiktig for å nå målet om å bli den foretrukne leverandøren av fiberbaserte tjenester i hele regionen (gamle Aust-Agder). Vårt mål er å være den lokale tilbyderen som yter den beste servicen, har det beste produktet og som kjenner regionen og dens innbyggere best.

Vi har nå over 10000 husstander tilknyttet vårt fremtidsretta fibernett i gamle Aust Agder men ønsker oss alltid flere kunder

Med på laget har vi som nevnt Altibox som tjenesteleverandør på TV og Internett. Se www.afiber.no for mer informasjon om oss.

Gjennom dette forlengede samarbeidet viser ØIF Arendal og Afiber en felles vilje til å fortsette å bygge et sterkt partnerskap som ikke bare støtter idretten, men også engasjerer lokalsamfunnet og skaper minneverdige opplevelser for alle involverte parter.