SUPPORTERBLOGG: Ventetiden er over! – ØIF Arendal
16 Des 2023 ØIF-Kolstad

SUPPORTERBLOGG: Ventetiden er over!

Endelig kastes Rema 1000 ligaen i gang igjen etter en lang pause. Det er bare å glede seg!

Vi vet at gutta har hatt en god treningsperiode, de har vært i Polen hvor de vant sine kamper og spilt treningskamp mot Sandnes hvor det også ble seier. Nå vet vi at prestasjon og fremgang er fokus når treningskamper blir spilt men det gir selvtillit og ekstra energi med seier.

Vi må skrive litt om Mathias. En helt fantastisk håndballspiller og ett forbilde både på og utenfor banen. Mathias fikk dessverre bare vist oss litt av hans kvaliteter før han var ute med skade forrige sesong. Det han ikke fikk vist sesongen 22/23 har han til gangs vist oss sålangt inneværende sesong og vi forsto tidlig at det ville bli vanskelig å beholde han. Det gjør vondt, både å miste håndballspilleren Mathias og mennesket Mathias, og vi håper inderlig han har gjort ett riktig valg. Vi skal heie på han men han vet inderlig godt at vi ikke kan heie på hans nye klubb;) Og vi har mange kamper igjen hvor vi kan nyte håndballferdigheter i verdensklasse!

Av gode nyheter har vi hjemkomsten til Magnus Langeland. Det er gøy når lokale spillere vender hjem og vi kan alle være enige i at Magnus er altfor god til å sitte på benken oppe i Trondheim! 

Men tilbake til nåtiden og kveldens kamp. Vi tar imot Bækkelaget som i skrivende stund ligger på 11 plass og har 9 poeng. Det har ingen betydning når kampen blåses igang. Vi har smertelig erfart at dersom spillerne ikke er 100% tilstede og fokusert kan vi tape for samtlige lag i serien. 

Birk Inselseth i aksjon mot Bækkelaget forrige sesong.

Sist vi møtte Bækkelaget tok vi en komfortabel 9-målsseier. Mathias var i storslag som i mange andre kamper og sørget for 12 mål og 6 assist og ble kåret til banens beste fortjent. Får vi en repetisjon ikveld? Er William klarert for spill etter skaden? Får vi se ett forsvar som kriger for hverandre og gjør jobben til Kristijan og Ivan enklere? Lekre kontringer, kanskje en flyver, Mario som girer opp tilskuere? Vi gleder oss vilt! 

Vi er så utrolig stolt av klubben vår! En klubb fylt med fantastiske mennesker som vi er så glad i. Spillere som tar seg tid til sine supportere, og vi mistenker at det kommer en fantastisk nettsak om nettopp dette mot slutten av uka.

Folkens, vi ligger på femteplass, det skiller 2 poeng opp til tredje og 5 poeng opp til andre plass! Møt opp i hallen og hjelp gutta til 2 poeng, med entusiastiske mennesker ringside kan vi sammen med spillerne lage magisk stemning.

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.