LARSON: – Godt med to poeng! – ØIF Arendal

LARSON: – Godt med to poeng!

Etter dagens kamp fikk vi anledning til å prate med Mathias Larson, som ga oss en oppsummering av kampen og delte sine tanker om det kommende møtet med Runar på søndag.

-Det ble en kamp som vi kunne forutsett etter en lang pause. Litt vanskelig å finne timing og rytme i ting. Spillmessig er det ikke mye å ta med, men det er alltid godt å sikre seg to poeng, startet Larson, tydelig reflekterende etter kampen.

Når det gjelder det kommende oppgjøret mot Runar, uttrykte Larson forventningene og anerkjente utfordringene de står overfor.

-Runar mangler Rambo, som er deres beste og farligste spiller. Runar er et annet lag enn det vi møtte i dag, et lag som normalt holder et høyere nivå. Vi må virkelig heve oss spillemessig fra dagens kamp. Jeg har likevel stor tro på at vi kommer til å levere en god kamp mot Runar, men vi må finne ut hva vi kan gjøre bedre fra dagens kamp, forklarte Larson.