JURISIC: – Det viser hva laget er kapabelt til! – ØIF Arendal

JURISIC: – Det viser hva laget er kapabelt til!

Etter kveldens spennende kamp mot Bækkelaget, satte vi oss ned med ØIF Arendals målvakt, Kristijan Jurisic, som ble kåret til kveldens beste spiller. Etter å ha sikret seieren, delte Jurisic sine tanker om kampen og lagets prestasjon.

-Første kamp etter mesterskaps pausen satte sitt preg på oss. Rustenheten var tydelig både fremover og bakover, men likevel synes jeg vi leverte under omstendighetene. I første omgang startet vi sterkt, holdt oss til avtalene vi hadde på forhånd, og de første 20 minuttene var virkelig bra. Dette skapte den flyten jeg trengte for å komme inn i kampen, reflekterte Jurisic.

Kristijan Jurisic ble ØIF Arendals beste spiller i følge lokal jury. Foto: Helge N. Olsen

-Selvfølgelig varierer nivået, og vi opplevde en liten nedtur mot slutten av første omgang. Til pause lå vi bak med ett mål, noe vi følte var litt ufortjent på grunn av noen bortkastede sjanser, la han til.

Når det kom til andre omgang, var Jurisic ærlig om lagets utfordringer. -Vi kom ikke ut av startblokkene på en god måte. De første minuttene var de dårligste vi har spilt denne sesongen. Det begynte å koke over, og Ivan og jeg bestemte oss for å gjøre et bytte. Ivan kom inn og leverte strålende. Selv om det ikke var vår beste dag, klarte vi likevel å sikre seieren. Det viser hva laget er kapabelt til å gjøre selv på en dårlig dag. Nå retter vi blikket mot neste kamp på søndag og jobber med å få denne kampen ut av hodet, avsluttet Jurisic.