Fantastisk snuoperasjon endte med ØIF Arendal seier! – ØIF Arendal

Fantastisk snuoperasjon endte med ØIF Arendal seier!

I en nervepirrende kamp mot Bækkelaget leverte ØIF Arendal en imponerende snuoperasjon som sikret oss seieren. Kampen bølget frem og tilbake, men ØIF Arendal klarte til slutt å trekke det lengste strået, og avsluttet med en knallsterk 30-28 seier.

I 1. omgang dominerte ØIF Arendal i starten og ledet 4-2 etter 8 minutter, med Kristijan Jurisic i spissen som leverte flere fantastiske redninger. Likevel byttet lagene på å lede, og det var Bækkelaget som gikk til pause med en knapp ledelse på 13-14, takket være en imponerende scoring fra Jens Dolberg.

Kristijan Jurisic leverte 11 redninger og ble kåret til ØIF Arendals beste spiller. Foto: Helge N. Olsen

2.omgang startet med Bækkelaget i førersetet, og de opparbeidet seg tidlig en tre-måls ledelse. ØIF Arendal måtte mobilisere krefter for å ta igjen ledelsen, og etter en tøff kamp var de endelig tilbake foran med 26-25, ni minutter før slutt. Ivan Eres kom inn i løpet av 2.omgang og stengte målet fullstendig de siste minuttene, og det var med på å sikre ØIF Arendal seieren 30-28.

Nå retter ØIF Arendal blikket mot neste utfordring, med en bortekamp mot Runar før Sørlandsderbyet mot Kristiansand den 11. februar. Billettene til den etterlengtede kampen mot Kristiansand slippes kl. 12:00 i morgen, og forventningene er høye blant håndballfans.