2.DIVISJON: Spennende 2.divisjons kamp i vente for Øyestad! – ØIF Arendal
Øyestad. Mathias Olsen

2.DIVISJON: Spennende 2.divisjons kamp i vente for Øyestad!

Er du også lei av håndballpausen og lengter etter spenningen på banen? Vel, lørdag kan du få en forsmak på ØIF Arendal – Bækkelaget, når Øyestad tar imot Runar 2 i en fartsfylt duell i 2. divisjon. Dette oppgjøret lover ikke bare action, men også en målfest mellom to av divisjonens mest scorende lag.

Trener for Øyestad, Martin Birkeland, er sikker på at publikum kan forvente seg en kamp fullpakket med mål og intens spenning. Den siste gang disse to lagene møttes endte det i en nervepirrende uavgjort 34-34, og denne gangen lover begge lag å levere en lignende forestilling.

– Vi vet at Runar 2 er sterke, men vi er klare for å gi alt. Dette blir en kamp som vil holde publikum på tærne fra start til slutt, sier Birkeland.

Arni Bergur Sigurbergsson, Øyestad IF

Med Øyestad og Runar 2 som to av de mest målfarlige lagene i divisjonen, blir dette oppgjøret en perfekt mulighet for håndballentusiaster å varme opp før den etterlengtede kampen mellom ØIF Arendal og Bækkelaget den 31. januar.

Så, mens vi teller ned dagene til ØIF Arendal – Bækkelaget, er Øyestad vs. Runar 2 lørdag klokken 16:00 en ideell måte å gjenopplive håndballfeberen på. Sett av datoen, nyt målene og den intense spenningen – håndballsesongen er tilbake for fullt!