VIKTIG MED GOD KOK PÅ TRIBUNEN – Kjøp billett til ØIF Arendal mot Bækkelaget i dag! – ØIF Arendal
16 Des 2023 ØIF-Kolstad

VIKTIG MED GOD KOK PÅ TRIBUNEN – Kjøp billett til ØIF Arendal mot Bækkelaget i dag!

Da er vi endelig snart i gang igjen etter en EM pause. Selv om Norge ikke imponerte noe særlig i årets mesterskap, har vi i ØIF Arendal jobbet systematisk og godt i oppkjøringen til siste del av sesongen. En liten treningsleir i Gdansk, der gutta spilte to gode kamper mot dansk og polsk motstand. Etter en uavgjort der det ble seier etter straffekonk og en seier, vant ØIF gutta hele treningsturneringen i Polen. I morgen, torsdag, spiller ØIF mot Sandnes i Lindesnes. Dette blir siste oppkjøringskamp før sesongens del 2 starter opp igjen.

Onsdag 31.01 starter altså serien opp igjen og det er nå lagene skal posisjonere seg på tabellen. ØIF ligger p.t. på 4. plass a poeng med Runar på plassen bak. Oppover på tabellen, er Drammen på 3. plass ett poeng foran og Elverum på 2. plass 3 poeng foran. Kolstad topper tabellen 6 poeng foran ØIF. Det betyr at veien både oppover og nedover på tabellen er kort, det er derfor viktig å få en god start på del 2 av sesongen. Vi håper derfor på god kok på tribunen og god støtte når lagene entrer banen onsdag.

Så vil du se William tilbake på banen, Mathias sine spektakulære scoringer, guttas 7 mot 6 spill, elleville redninger av Kristijan og Ivan, eller kanskje en supertakling utført av Sondre i forsvaret? Da er det bare å ta turen til Sparebanken Sør Amfi onsdag, jo mere liv på tribunen – jo morsommere er det å spille kamper.

Kjøp billett allerede i dag på https://oif-arendal.woow.no/#!/match/buy/632/ og bli med på moroa.