ØIF ARENDAL MØTER TMS RINGSTED (DK) I DAG – Vi gir deg link til kampen! – ØIF Arendal

ØIF ARENDAL MØTER TMS RINGSTED (DK) I DAG – Vi gir deg link til kampen!

Som kjent er ØIF Arendal i polske Gdansk denne helgen for trening og kamper. I ettermiddag kl. 17.00 møter guttene fra Sørlandet det danske laget TMS Ringsted til den første av to kamper under dette treningsoppholdet. Vi kan med glede fortelle at kampen vil bli streamet!

ØIF Arendal dro onsdag formiddag til treningsopphold i polske Gdansk. Etter å ha kommet frem har laget hatt treningsøkter og sosialt samvær, men i ettermiddag starter «alvoret», da møter man danske TMS Ringsted til den første av to treningskamper. Kampen spilles i ettermiddag kl. 17.00 og til glede for alle som er glad i ØIF Arendal, ble det i går kveld klart at kampen blir streamet. Dermed kan alle fans få med seg kampen fra Gdansk. Her er linker til kampen, som vi har fått fra arrangørene i Polen: https://fb.watch/pF6QFZpywx/ eller http://www.youtube.com/@FalaSportuTV.