Sesong del 2: BILLETTSALGET TIL KAMPEN MOT BÆKKELAGET ER ÅPNET. – ØIF Arendal
Dagur Gautason feirer etter scoring mot Bergen Håndball.
Dagur Gautason i kjent stil. Foto: Helge N. Olsen.

Sesong del 2: BILLETTSALGET TIL KAMPEN MOT BÆKKELAGET ER ÅPNET.

Etter en lang juleferie og mesterskapspause er det kun to uker igjen til vi starter vårsesongen av Rema 1000 ligaen. Første kamp er hjemme mot Bækkelaget, onsdag 31. januar kl. 18.30. Billettsalget starter i dag – sikre deg billett nå, de beste plassene går alltid først.

Etter en god høstsesong er det knyttet stor forventning til hva vi skal få oppleve av håndballmagi i Sparebanken Sør Amfi denne våren. ØIF Arendal innehar 4. plassen på tabellen, etter 10 seiere, en uavgjort og fire tap. Like bak jager Runar Sandefjord med lik poengsum, mens rett foran oss har vi DHK med 22 poeng og Elverum med 24 poeng. Øverst troner Kolstad med 27 poeng så langt.

Nå er det altså vårsesongen som står for tur og kampen om å plassere seg best mulig på vei inn mot et sluttspill. De fire første lagene på tabellen etter serieslutt blir seedet og får dermed en «enklere» vei mot en eventuell sluttspillfinale. Det er de åtte beste lagene som spiller sluttspill og vinneren av sluttspillet får plass i den gjeve turneringen Champions League neste sesong. ØIF Arendal sine gutter har brukt tiden med spillepause godt. De har fått trent styrke, fysikk og skal de neste dagene frem mot «sesongstart» for vårsesongen, spille tre gode treningskamper. To av kampene går i Polen denne uken og så møter vi Sandnes i Lindesnes, neste uke.

KJØP BILLETT – KOM PÅ KAMP

Onsdag 31. januar er det altså alvoret starter opp igjen, på motsatt banehalvdel står Bækkelaget som tar turen fra Oslo for å kjempe om vårsesongens første poeng. Oppgjøret i Oslo i første del av sesongen gav oss en 9 måls seier, men vi skal huske på at alle kamper starter med 0 – 0 og ØIF gutta er helt avhengige av et godt trykk fra publikum på tribunen om poengene skal bli igjen i Arendal. Derfor er oppfordringen krystallklar, kjøp billett allerede i dag og hjelp gutta våre til best mulig plass på tabellen denne vårsesongen. Hvert eneste poeng vil telle når regnskapet skal gjøres opp og plassene i sluttspillet deles ut. Billetter til kampen finner du her: