Mathias Larson reiser videre etter denne sesongen! – ØIF Arendal
Bilde av Mathias Larson, fra første hjemmekamp for sesongen. Bildet er tatt av vår kjære fotograf Helge N. Olsen.

Mathias Larson reiser videre etter denne sesongen!

Det har lenge vært spekulert i om vår danske bakspiller Mathias Larson ønsket å bli i ØIF Arendal, eller om han så etter nye utfordringer. Det er nå klart at Mathias ikke blir med ØIF Arendal skuta neste sesong og hvor veien hans videre går, bekjentgjøres av hans nye klubb i kveld.

Mathias Larson kom til ØIF Arendal foran 22/23 sesongen, fra GOG i Danmark. Det var knyttet store forventninger til dansken, som også leverte fra start. Dessverre ble han tidlig i sesongen skadet og var dermed satt på sidelinjen resten av førstesesongen. Han brukte skadeperioden og opptreningen godt og har denne sesongen vist hvilken spiller han er. Han innehar for tiden toppscorertittelen i Rema 1000 ligaen og har på kort tid blitt en publikumsfavoritt.

Vi skulle gjerne hatt med Mathias videre i ØIF Arendal, men vi konstaterer at Mathias selv ønsker miljøskifte og nye karrieremuligheter. Hvilken klubb Mathias Larson neste sesong blir å se i, vil denne klubben offentliggjøre sener i kveld.

Vi har heldigvis flere viktige og morsomme kamper å se frem til med Mathias på laget denne sesongen. Og kjenner vi han rett, kommer han til å gjøre alt han kan for at ØIF Arendal kommer så høyt som mulig på tabellen og ikke minst så langt som mulig i et eventuelt sluttspill.

Vi i ØIF Arendal ønsker å takke Mathias Larson for jobben han har lagt ned for klubben, og ønsker han all mulig lykke til i sin nye klubb. Så er det å håpe at våre veier kanskje kan krysses ved en senere anledning.