SISTE: Hele tre ØIF Arendal spillere på Skarpnes Høstens Lag! – ØIF Arendal

SISTE: Hele tre ØIF Arendal spillere på Skarpnes Høstens Lag!

Skarpnes Høstens lag er nå offisielt annonsert, og det er gledelig å se at hele tre spillere fra ØIF Arendal har blitt inkludert. Laget, som er basert på imponerende prestasjoner gjennom høstsesongen, gir anerkjennelse til de mest fremragende spillerne i norsk håndball.

Dagur Gautason, som ankom ØIF Arendal før denne sesongen, har markert seg som venstre kantspiller på Skarpnes Høstens lag. Med imponerende statistikker, inkludert 74 mål, en uttelling på 77,9%, og 3 assists, har Gautason en total MEP på 48,2. Hans bidrag til laget er uomtvistelig, og hans tilstedeværelse på banen har vært en fryd for Arendalitter.

Dagur Gautason feirer etter scoring mot Bergen Håndball.
Dagur Gautason i kjent stil. Foto: Helge N. Olsen.

På midtbackposisjonen finner vi vår fantastiske danske Mathias Larson. Larson har vært en nøkkelspiller gjennom hele høstsesongen, og hans imponerende tall taler for seg selv. Med 113 mål, en uttelling på 63,1%, og hele 81 assists, topper Larson MEP-skalaen med en total på 74,3. Han har vært en kraft å regne med.

Larson gjør seg klar til å ta straffe. Foto: Helge N. Olsen

Den tredje ØIF Arendal-spilleren på laget er Sondre Gjerdalen, anerkjent for sitt harde arbeid og innsats gjennom den første delen av sesongen. Gjerdalen, som også var en del av Jonas Willes EM-bruttotropp, har imponert med 66 mål, en bemerkelsesverdig uttellingsprosent på 80,5%, og 6 assists. Hans totale MEP på 45,3 understreker hans allsidighet og betydning for laget.

Sondre Gjerdalen feirer etter scoring. Foto: Helge N. Olsen

Hele Skarpnes Høstens lag er som følger:

  • Målvakt: Torbjørn Sittrup Bergerud, Kolstad
  • Venstre kantspiller: Dagur Gautason, ØIF Arendal
  • Venstre bakspiller: Simen Ulstad Lyse, Kolstad
  • Midtre bakspiller: Mathias Rohde Larson, ØIF Arendal
  • Høyre bakspiller: Christoffer Rambo, Runar
  • Høyre kantspiller: Morten Bøe Linder, Fjellhammer
  • Linjespiller: Sondre Gjerdalen, ØIF Arendal

Laget er satt sammen basert på omfattende data fra kampene som er spilt siden sesongstart i slutten av august. Den totale MEP per spiller har vært avgjørende for utvelgelsen, og det er tydelig at ØIF Arendal-spillerne har markert seg som nøkkelspillere gjennom høstsesongen. Gratulerer til alle som har blitt anerkjent på Skarpnes Høstens lag!

Hva er MEP? (Mest effektive spiller) – Les mer her