TORSDAG 11. JANUAR STARTER «MINGLETORSDAG» OPP IGJEN!! – ØIF Arendal
Praten går livlig rundt bordene

TORSDAG 11. JANUAR STARTER «MINGLETORSDAG» OPP IGJEN!!

Etter en god og lang jule- og nyttårsferie er det igjen klart for å samles i det nye året. Denne våren blir innholdsrik med mange kamper og ikke minst Final8 i slutten av februar. Vi ser det derfor som viktig at vi så raskt som mulig kommer i gang igjen med «Mingletorsdagene», der alle de store «verdensproblemene» løses.

Førstkommende torsdag er det igjen klart for å samles til den gode samtalen, en kopp kaffe og litt å bite i. På grunn av snøen som falt i fjor og ikke minst i år, er det ikke mulig å parkere ekstra biler nede på kontorene i Kuviga. Vi har derfor besluttet at «Mingletorsdagene» fremover vi foregå i kaféen i Sør Amfi. Dette vil vare så lenge snøforholdene er som de er, vi ønsker jo at flest mulig skal kunne komme og at det er parkeringsplasser tilgjengelig. Tidspunktet er derimot uendret så vi fortsetter som før, fra kl. 11.30 til ca. 13.00.

For de som enda ikke har fått med seg hva «Mingletorsdag» er, så er dette en uformell samling for frivillige, administrasjon, styret, sport, samarbeidspartnere og andre som har en tilknytning til ØIF Arendal. På disse dagene diskuteres sportslige resultater, spørsmål kan stilles om ting man lurer på i klubben og ikke minst er det en sosial møteplass der vi sitter å skravler over en kopp kaffe og litt å bite i.

Vi ser frem til å møte gamle og nye ansikter allerede førstkommende torsdag i Sparebanken Sør Amfi. Kaffen er klar fra kl. 11.30.