FRA POLEN TIL LINDESNES: Slik er ØIF Arendals oppkjøring før siste del av sesongen! – ØIF Arendal
ØIF Arendal sine spillere leverte varene under Folkets kamp mot Fjellhammer.
Spillerne leverte både på og av banen. Foto: Helge N. Olsen.

FRA POLEN TIL LINDESNES: Slik er ØIF Arendals oppkjøring før siste del av sesongen!

Mens Norges herrelandslag gjør de siste forberedelsene før EM i Tyskland, og REMA 1000-ligaen tar en landslagspause, er det ingen hviletid for ØIF Arendal. Heine og Luka har ikke ligget på latsiden, og klubben har lagt opp til en spennende oppkjøring i januar.

Midt i måneden reiser ØIF Arendal til Polen for å spille treningskamper som en del av den intensive forberedelsen.De planlagte kampene vil finne sted den 19. og 20. januar mot motstandere som hjemmelaget Wybrzeze Gdansk. Laget ØIF Arendal forøvrig møtte i oppkjørings turnering før sesongen på Nærbø. Nærbø er også invitert, samt danske TMS Ringsted. Dette gir laget verdifull erfaring og trening som vil være avgjørende for å styrke deres prestasjoner i sesongens andre halvdel.

Ivan Eres tar med seg resten av ØIF Arendal mannskapet til trenings turnering i Polen. Foto: Helge N. Olsen

Den 25. januar vender ØIF Arendal hjem for å møte Sandnes i en siste treningskamp før REMA 1000-ligaen igjen kastes i gang. Med kampen mot Bækkelaget hjemme den 31. januar, er ØIF Arendal godt rustet og ser frem til å vise sitt beste siste del av sesongen.