ØIF ARENDAL SIGNERER STREKSPILLER FRA SVENSKE LUGI! – ØIF Arendal

ØIF ARENDAL SIGNERER STREKSPILLER FRA SVENSKE LUGI!

Kun få dager inn i 2024, kan ØIF Arendal med glede meddele at vi har signert første nye spiller for neste sesong. Strekspilleren Adrian Hesslekrans er 23 år gammel og kommer fra den svenske klubben Lugi.

Adrian Hesslekrans er en 23 år gammel mann fra Lund i Sverige, spilleren rager også 2 meter over bakken. Strekspiller kommer til ØIF fra den svenske klubben Lugi, hvor han denne sesongen innehar kapteinsrollen. Hesslekrans har så langt denne sesongen scoret 50 mål på 16 kamper for Lugi, selv om han først og fremst betegnes som en skikkelig kriger i forsvar. Hesslekrans har signert en to års kontrakt med ØIF Arendal og slutter seg til laget 1. juli 2024.

Vi tok en prat med Adrian Hesslekrans for å høre litt om hvilke tanker han har om overgang til ØIF Arendal.

Hvorfor valgte du Arendal kommende sesong?Jeg har valgt Arendal for jeg tror det er et perfekt steg for min utvikling, og har fått inntrykk av at ØIF Arendal er en veldig fin og profesjonell klubb.

Hvem er Adrian Hesslekrans? – Jeg er 23 år og kommer fra Lund i Sverige der jeg har spilt siden jeg var liten. I hele min ungdomskarriere spilte jeg som V9 men ble ikke strekspiller før jeg kom opp på senior nivå. Jeg er i dag lagkaptein i Lugi HF og har spilt i den svenske toppligaen i flere år, men er nå klar for nye utfordringer!

Hva gleder du deg til med å komme til Norge?Jeg gleder meg til å bo i Norge og teste det livet sammen med min kjæreste. Og ikke minst få teste seg i den norske ligaen, og samtidig få spille på et nytt bra lag.

Vet du noe om Arendal som sted?Jeg har bare hørt godt om Arendal som by og ser fram til å få oppleve byen og treffe alle menneskene der.

Hva vet du om norsk herrehåndball?Jeg har ganske bra oversikt på ligaen, mange av spillerne og lag som skal bli moro å spille mot.

Hva er dine mål og ambisjoner for neste sesong?Jeg vil selvsagt utvikle meg så mye som mulig, samt lære å kjenne laget på best mulig måte for å kunne bidra til en så høy plassering i ligaen som mulig. Jeg vil bidra med mine kvaliteter defensivt samt offensivt og med min rutine etter noen år i Håndball ligaen i Sverige.

Vi gleder oss til å se deg i aksjon neste sesong, velkommen skal du være Adrian.

Også trener Heine Jensen er fornøyd med signaturen til svensken; – Vi er kjempe glade for å ha signert en ung spiller med så mye erfaring som Ardian har. Han har en god fysikk og tross sin unge alder, er han en «godt voksen gutt» på 2 meter som har gjort det godt i Sverige. Adrian er en sulten to veis spiller og vi håper å integrere hans fordeler hva gjelder fysikk, i vårt spill.

Heine Jensen sier han er glad for at Hesslekrans har signert for to sesonger, og tror svensken vil gli god inn sosialt og sportslig.

Vi gleder oss til å se Adrian Hesslekrans i aksjon for ØIF Arendal i  Sør Amfi fra høsten av.