Takk for et fantastisk år! – ØIF Arendal
logo

Takk for et fantastisk år!

På denne siste dagen av 2023, tar vi et tilbakeblikk på året som har gått, fylt med minneverdige øyeblikk og enestående prestasjoner. For ØIF Arendal har det vært et år av dedikasjon, samarbeid og støtte, og vi ønsker å uttrykke vår dype takknemlighet til alle som har vært en del av vår reise.

Først og fremst retter vi en hjertelig takk til våre utrolige samarbeidspartnere. Uten deres uvurderlige støtte og engasjement ville det ikke vært mulig å opprettholde den høye standarden og lidenskapen for topphåndball fra Arendal.

En ekstraordinær takk går til våre frivillige, som gjennom hele 2023 har levert en innsats som er intet mindre enn fantastisk. Deres dedikasjon og vilje til å gi av sin tid og energi har vært hjertet i ØIF Arendal. Uten tvil har deres bidrag vært en vesentlig faktor i våre prestasjoner, og vi er evig takknemlige for deres uvurderlige innsats.

Sist, men absolutt ikke minst, retter vi en varm takk til alle våre trofaste supportere og de som har deltatt på kamper i Sparebanken Sør Amfi, samt de som har støttet oss i haller rundt om i Norge. Deres entusiasme og støtte har skapt en unik atmosfære som har løftet laget vårt gjennom tykt og tynt. Vi er takknemlige for hver applaus, hvert heiarop og hvert flagg som har bidratt til å gjøre hvert øyeblikk spesielt.

Som vi avslutter dette året, ønsker vi å takke alle som har et hjerte for klubben. Dere er hjørnesteinen i ØIF Arendal, og vi ser frem til å dele flere triumfer og gleder med dere i 2024. Ha et fantastisk godt nytt år, fylt med glede og gode stunder.

Hjertelig hilsen,

ØIF Arendal