STATISTIKK: Et statistikkdykk i kalenderåret 2023! – ØIF Arendal
19 Nov 2023 ØIF-Fjellhammer

STATISTIKK: Et statistikkdykk i kalenderåret 2023!

I løpet av kalenderåret 2023 har ØIF Arendal gjennomført utallige kamper, og det er på tide å utforske statistikken som gir innsikt i spillernes bemerkelsesverdige innsats.

I løpet av det siste året har tre spillere vist seg bemerkelsesverdig på banen. Kristijan Jurisic, Adrian Evensen, og Ivan Eres har alle deltatt i 24 kamper siden den første tellende kampen i januar 2023.

I kortavdelingen har Lars Jakobsen markert seg med tre gule kort gjennom året. Den danske spilleren, som kom inn i laget i kjølvannet av fjorårets skadeproblemer, var en solid tilføyelse til ØIF Arendal i skade trøbbel. Delt andreplass i gule kort tilhører Mathias Larson, Birk Inselseth, og Sander Løvlie Simonsen, hver med to gule kort.

Når det gjelder to-minuttere, er det Birk Inselseth som har dominert statistikken med imponerende 16 to-minuttere gjennom hele 2023. Like bak følger Sondre Gjerdalen med 15, mens Magnus Søndenå tar tredjeplassen med 6 to-minuttere.

Birk Inselseth og Sondre Gjerdalen er tøffe og solide i forsvarsspillet sitt. Foto: Helge N. Olsen

Aksel Strupstad, strekspilleren som ble med før 2022/2023 sesongen, topper listen over røde kort med 2. Andreplassen deles av midtbackduoen Josip Vidovic og Mario Matic, begge med ett rødt kort hver.

Når det gjelder målscoring, har Mathias Larson levert en ekstraordinær høstsesong for ØIF Arendal. Selv etter å ha mistet hele vårsesongen, har dansken satt inn utrolige 127 mål i løpet av 2023. Sander Løvlie Simonsen følger like bak på andreplass med 93 mål, mens nykommeren Dagur Gautason overrasker med en tredjeplass, innbringende 80 scoringer på tvers av hans første måneder i ØIF-trøyen.

Mathias Larson har levert 127 scoringer for ØIF Arendal gjennom kalenderåret 2023. Foto: Helge N. Olsen

Nå ser vi frem mot en spennende vårsesong, og håper vi ser deg i Sør Amfi etter nyttår!