JULEGAVE TIPS: Final8 billetter til håndballfesten i Arendal! – ØIF Arendal

JULEGAVE TIPS: Final8 billetter til håndballfesten i Arendal!

Julen nærmer seg med stormskritt, og hvis du fortsatt ikke har skaffet julegavene, trenger du ikke lete lenger. En Final8 billett er den ultimate gaven til håndballentusiasten i livet ditt!

Selv om ØIF Arendal ikke skal delta i årets Final8, vil det likevel være en håndballfest uten like i vår vakre by. Vi er heldige som får være vertskap for dette arrangementet, hvor noen av de beste håndballagene og spillerne i Norge vil gjøre Arendal til sitt midlertidige hjem.

Vipers kommer med stjerner som Anna Vjakhireva og den norske håndballlegenden Katrine Lunde, en VM-sølvvinner. Larvik, en tidligere stormakt, er tilbake, ledet av den lovende VM-debutanten Maja Furu Sæteren. Storhamar, med VM-sølvvinner Olivia Lykke Nygaard, og fjorårets NM-sølvvinner Sola med Camilla Herrem og Kristina Novak i spissen, vil også delta.

Anna Vjakhireva i aksjon for Vipers. Foto: Helge N. Olsen

Elverum er klare for nok en plass i Final8, og kan være den siste sjansen til å se Grøndahl spille NM-semifinale og eventuelt finale på en stund? Magnus Søndenå, den tidligere kapteinen for ØIF Arendal, gjør et etterlengtet gjensyn. Kristiansand, med arendalitten Henrik Øygarden, er også klare for å gi alt for en spennende Final8. Kolstad, med hele 7 landslagsspillere, gir deg sjansen til å se stjerner som Sander Sagosen, Abelvik Rød og Bergerud på nært hold. Haslum, med sin unge og lovende stall, er et spennende lag å følge med på under Final8.

Grøndahl for Elverum. Foto: Helge N. Olsen

Hvis du ønsker å oppdage fremtidige stjerner, kan du også få med deg juniorfinalene som spilles fredag kveld. Kanskje oppdager du den neste Sander Sagosen eller Katrine Lunde?

Dette er noe av hva som venter publikum og finalelagene i 2024:

Billettpriser Final8

Åpnet for salg
Helgepass voksen kr. 1 200,- (Alle helgens 10 kamper)
Helgepass barn kr. 750,- (Alle helgens 10 kamper)

Slippes senere
Dagspass lørdag voksen kr. 800,- (4 semifinaler)
Dagspass lørdag barn kr. 450,- (4 semifinaler)
Dagspass søndag voksen kr. 900,- (2 bronsefinaler og 2 finaler)
Dagspass søndag barn kr. 500,- (2 bronsefinaler og 2 finaler)

Barn: Opp til 18 år
Voksen: 18+

Final8 er den perfekte julegaven for alle som ønsker å se sine idoler live eller bare elsker håndball! Sikre deg billettene nå og bli med på håndballfesten i Arendal denne julen!