Intern fotballturnering avgjorde ØIF Arendals juleavslutning! – ØIF Arendal

Intern fotballturnering avgjorde ØIF Arendals juleavslutning!

Etter en intens og spennende høstsesong var det på tide med et lite avbrekk, men det betyr ikke at konkurransen tar pause. Luka og Heine, arrangerte en minneverdig juleavslutning – en fotballturnering som samlet gutta til en indre duell på banen.

Fotball har blitt en sentral del av oppvarmingen for ØIF-gutta. Normalt sett to lag delt inn i ungt og gammelt. I denne internkampen var det ikke ungt mot gammelt, men to lag fordelt jevnt inn. Dette ga et oppgjør fylt med intensitet og konkurranseånd.

• Kristijan Jurisic

Dommer for turneringen var Oscar Gran, og tre kamper var satt opp på programmet.

Spillerne løper inn før fotballturneringen

Kamp 1: Spennende og Høyt Scorende

Kampen var preget av spenning og mål. Kristijan Jurisic åpnet scoringskontoen for Blått lag, mens William Fiala viste seg som en allsidig spiller og utlignet for Hvitt lag. Sondre Gjerdalen og Mathias Larson viste også sine ferdigheter med to mål hver. Like før pause utlignet Sander Løvlie Simonsen for Blått lag, og etter pausen tok de kontrollen. Målene fra Sebastian Løvlie Simonsen og Sondre Gjerdalen sikret seieren for Blått lag.

Kamp 2: Hvitt Lag Snur Det

Etter Blått lags overbevisende seier i kamp 1, var de favoritter. Men Hvitt lag viste sitt potensial i kamp 2. Mathias Larson scoret to mål, og Ivan Eres la til et mål, noe som sikret seieren for Hvitt lag.

Målscorerliste Kamp 2:

• Ivan Eres: 1

Kamp 3:Hvem går seirende ut?

Med 1-1 i kamper før den avgjørende kampen, sto mye på spill. Mathias Larson scoret igjen for Hvitt lag, men ØIF Arendals kaptein, Josip Vidovic, utlignet. Kampen endte 1-1, og straffesparkkonkurransen ble nødvendig. Hvitt lag trakk det lengste strået og kunne juble som vinnere av den interne fotballturneringen.