SUPPORTERBLOGG: Kommer «hele» landslaget? – ØIF Arendal
03 Sept 2023 ØIF-Halden

SUPPORTERBLOGG: Kommer «hele» landslaget?

På Tv2 Håndball kunne vi tidligere i uka lese om Gøran Johannessen som sliter med akillesen. Mesterskapet i januar står ikke i fare, så får vi se om han er klar til kveldens kamp. Magnus Aabelvik Rød var ikke å se på kamprapporten når Kolstad møtte Bergen sist onsdag, hvilte de han? Skadet? Vi håper på å se han i Sparebanken Sør Amfi. 

112 dager har gått siden den magiske lørdagen i Kolstad Arena. Det var en deilig helg! Mye har skjedd siden den gangen og på sitt beste fremstår Kolstad som uslåelige. Vi påstår at uansett motstander i norsk håndball så er Kolstad favoritter og har alt presset på seg, det skulle bare mangle med 7 av sine spillere på A-landslaget som skal spille EM i januar. Vi har en følelse av at vi har store deler av håndball-Norge på vår side, til og med elverumsinger.

Kolstad er laget alle ønsker å ta poeng mot, hittil i ligaen er det kun oss og Runar Sandefjord som har klart det. I ett intervju med Kolstad-kaptein Sigvaldi Gudjónsson antyder han at de tok lett på oppgaven i serieåpningen, han skryter samtidig av ØIF Arendal og er tydelig på at de må møte opp 100%. Det er vi sikre på at de gjør, spørsmålet blir:  kan vi vise muskler mot stjernene atter en gang? Vi gleder oss til stinn brakke, det har blitt solgt rekordmange billetter på nett i forkant. Alt ligger til rette for håndballfest, vi håper bare at folk tør å slippe seg løs og bli litt gale på tribunen. Det er siste kamp i 2023, 16 offisielle kamper er spilt og vi har vært ringside i hver kamp, det har vært noen skuffelser (3 tap i ligaen og 1 tap i NM) og mange magiske opplevelser (poengdeling i Trondheim, 10 seiere i ligaen og 1 seier i NM) Uansett har vi ikke angrer på en eneste tur, når de negative kommentarene hagler på sosiale medier som de selvsagt gjør når det ikke går veien finner vi ekstra motivasjon og lyst til å støtte!

Svermen støter ØIF Arendal i tykt og tynt. Foto: Helge N. Olsen

Uansett resultater i den siste runden går vi til EM-pausen på topp 5, vi har 21 poeng etter 14 spilte kamper. Sammenligner vi med forrige sesong tok vi 20 poeng på 22 kamper, det må vel kalles en rimelig god forbedring. Vi må takke Kolstad, det fikk vi egentlig ikke gjort da vi var på tur til bartebyen i høst. De fleste husker nok oppstyret rundt trommene til Svermen under Final8 i februar. Det var såpass uhørt at Østlendingen spanderte en dobbeltside i avisa. Kolstad var rause nok til å gjengjelde tjenesten og vi fikk låne tromme når vi serieåpnet i Kolstad Arena, det satt vi utrolig pris på. 

Når vi entrer Sparebanken Sør Amfi for siste gang i 2023 er det med stolthet og takknemlighet. Det er utrolig mange vi ønsker å takke, det er så mange som bidrar på ulike måter både på hjemmekamper og på supporterturene, og vi lover å finne en måte å vise vår takknemlighet! 

Vi har aldri entret en arena uten å ha troa, idag er intet unntak for selv verdensstjerner må spille 2 x 30 minutter før poeng kan innkasseres! Møt opp, vær litt gale og lag en stemning vi ikke har opplevd før!

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.