GAUTASON: – Vi skal gi vårt beste! – ØIF Arendal
19 Nov 2023 ØIF-Fjellhammer

GAUTASON: – Vi skal gi vårt beste!

I forkant av morgendagens spennende kamp mot Kolstad, tok vi en prat med Dagur Gautason, den dyktige kantspilleren som sist sikret ØIF Arendal et verdifullt poeng med sin avgjørende straffe mot Kolstad’s landslagsstjerner.

– Jeg gleder meg virkelig. Jeg har hørt at det vil være mange mennesker i arenaen. Det er gøy å spille mot gode spillere, og Kolstad har nettopp det. Jeg er virkelig spent på å møte dem igjen, uttaler Gautason entusiastisk når han blir spurt om tankene rundt den kommende kampen. Når det kommer til forberedelsene, deler han positivt syn: – Forberedelsene har vært veldig gode. Vi har sett mye video av dem, og jeg personlig har sett enda mer. De er et sterkt lag, og jeg ønsker å være så godt forberedt som mulig. Vi har spilt bra i det siste, og vi går inn i denne kampen med mye selvtillit. Vi kommer til å nyte det!

Dagur Gautason i sin kjente signatur feiring. Foto: Helge N. Olsen

Avslutningsvis retter Dagur en oppfordring til ØIF Arendal-supporterne: -Jeg håper virkelig å se så mange av dere som mulig. Kom til kampen. Jeg lover at vi vil gi vårt beste. Jeg tror det vil bli en spennende kamp å se på, avslutter Dagur. Med disse ordene understreker han viktigheten av støtten fra Arendals publikumet og lover en intens og engasjerende kamp!