1800 har gjort det – Nå bør også du sikre deg billett til lørdagens kamp ØIF Arendal – Kolstad. – ØIF Arendal
Dagur Gautason feirer etter scoring mot Bergen Håndball.
Dagur Gautason i kjent stil. Foto: Helge N. Olsen.

1800 har gjort det – Nå bør også du sikre deg billett til lørdagens kamp ØIF Arendal – Kolstad.

To dager før toppkampen i Sparebanken Sør Amfi, er det fortsatt billetter igjen. Drøyt 1800 har allerede skaffet seg billett til kampen mot Kolstad, men det er fortsatt gode plasser igjen om du vil få med deg stemningen.  

Lørdag kl. 18.15 er det altså klart for toppkamp i Sparebanken Sør Amfi, når ØIF Arendal tar i mot stjernegalleriet til Kolstad. Amfiet begynner å fylle seg opp, men fortsatt er det ledige seter for de som måtte ha lyst på en spennende håndballkamp nå i førjulsstria. I tillegg til kamp er det også meldt at julenissen vil svinge innom med litt godis til barna, Svermen vil servere gløgg og pepperkaker og det rigges til fanzone og juleverksted i turnhallen. Det blir også mulighet for foreldre til å ta bilder av barna sine med hest og julebakgrunn ved inngangen til Sør Amfi.  

Alle som er i hallen denne kvelden får en gyllen mulighet til å spe på gavekontoen sin, for om man kjøper noen lodd i julelotteriet kan man vinne flotte premier på slutten av kvelden. Hovedpremien i lotteriet er et 2 døgns cruise Oslo – Kiel for inntil 4 personer i 4* lugar, med frokost og internett begge veier. Verdien på premien er inntil kr. 12.000,-.  

Så kom deg på appen eller pcen og kjøp billetter til kampen, en kam du slett ikke vil gå glipp av. Billettene finner du på; OIF – billettsalg (woow.no)