SUPPORTERBLOGG: Tradisjon tro, Halden via Strømstad og Nordbysenteret. – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Tradisjon tro, Halden via Strømstad og Nordbysenteret.

Denne har vi gledet oss til lenge, det har blitt en tradisjon med avreise grytidlig, ferge med buffet og shopping på Nordbysenteret. En hel lang dag og kveld sammen med våre fantastiske håndballvenner, og denne gangen er det jammen på tide at vi kommer hjem med 2 poeng i tillegg til alt vi har shoppet.

Svermen i Remmenhallen. Arkivfoto

Det har blitt ett par stygge tap de siste bortekampene mot Halden, tosifret ved begge anledninger. Alle gode ting er tre, i dag skal vi kjempe både på tribunen og banen og seieren skal bli med hjem til vakre Arendal. Det bør ikke mangle på motivasjon, de to nevnte borte oppgjørene samt det sure ett-målstapet hjemme denne sesongen er noe hvertfall vi ønsker å revansjere. 

Halden skifter ut og mister gode spillere hvert eneste år, men man kan aldri avskrive dem. Halden har nok en av ligaens beste keepere i Nicolai Neupart, han har skapt frustrasjon hos mange spillere og vi må skyte klokt og godt og sørge for at han ikke blir banens beste! Dansken Mikkel Madsen og forsvarskjempen Kristoffer Henriksen er også to spillere vi skal være obs på. Vi har ett bedre lag enn Halden men siterer Mario Matic, «det nytter lite å si vi er bedre, vi må vise det i praksis og bryte trenden»! Vi er glad for at Halden har byttet hjemmearena og er ute av bunkersen. På nyåret skal Halden sin storstue ferdigstilles, inntil da spilles kampene i Tistedalshallen, der har vi aldri vært men tenker at alt er bedre enn Remmenhallen.

Med nærmere 50 tilreisende supportere håper vi at vi kan sette vårt preg på arrangementet. Sjefen sjøl Jørn Holmestrand har bursdag idag og det skal selvsagt feires med kake og gaver. For en jobb han gjør for oss! Han er helt unik og folk skulle visst hvor mange timer han bruker på Svermen i løpet av en uke. Gratulerer kjære venn, du er outstanding og vi digger deg!

Vi avslutter med å takke alle trofaste håndballvenner som er med på turene våre. Uten den faste gjengen ville det blitt umulig å få til! Og en ekstra takk til Torill, Øidis, Christina, Ellen, Brynhild og Cecilie som bidrar med det lille ekstra som kaffe, baking, servering, gevinster og loddsalg, det settes STOR pris på! Ventingen på kampdag er vanligvis vanskelig, idag går det som en lek, vi koser oss, noen med shopping, noen på restaurant og noen som rekker begge deler.

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.