BØRSEN: Fosser videre – ØIF Arendal
19 Nov 2023 ØIF-Fjellhammer

BØRSEN: Fosser videre

ØIF Arendals målmaskin Mathias Larson befestet sin posisjon som eliteseriens toppscorer da han puttet 7 kasser mot Halden. Men hvem var lagets beste da ØIF Arendal banket Halden 33-30 tre dager før Kolstad kommer på sørlandsbesøk?

ØIF Arendal har nå seks seire på rad i årets eliteserie, og forventningene stiger før lørdagens toppkamp mot Kolstad.

Det er ingen tvil om at Mathias Larson fortsatt er i storform, men Sondre Gjerdalen var strået hvassere mot Halden. Sondre var feilfri i angrep og scoret på sju av sju. Og i forsvar er Sondre helt sjef. ØIFs egen jury gir strekspilleren 5 poeng i kampen mot Halden.

Mathias Larson scoret 7 og var assistkonge, men sluknet litt i andre omgang hvor det ble litt bomskudd. Det blir 3 poeng til dansken etter innsatsen mot Halden.

Aksel Strupstad er også i form. Strekspilleren og forsvarsbautaen får 2 poeng for din innsats, og det lover godt at de to strekspillerne leverer varene kort tid før Kolstads stjernegalleri entrer Sør Amfi.

ØIFs 7 mot 6 spill er fortsatt av høy klasse og her er selvsagt de to strekspillerne sentrale.
Sander Løvlie Simonsen får det siste poenget. Sander scorer fem mål, og slipper nesten ikke inn mål fra sin kant.

Også Mario Matic viser gryende form. Playmakeren var svært viktig da ØIF festet grepet mot Halden.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.
Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere landslagsspiller Sondre Paulsen, ØIF-entusiast Ansgar Baasland og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.