JULE-STJERNER OG NISSESPRELL – Bli med på førjulsmoro i Sparebanken Sør Amfi lørdag! – ØIF Arendal

JULE-STJERNER OG NISSESPRELL – Bli med på førjulsmoro i Sparebanken Sør Amfi lørdag!

Førstkommende lørdag er det klart for toppkamp i Sparebanken Sør Amfi, med nisser, julemusikk og julestjerner. Da kommer nemlig Kolstad på besøk, med stjerner som Sander Sagosen. Vi håper på fulle tribuner og god stemning i hallen denne førjulskvelden.  

Etter at ØIF Arendal kapret poeng i Trondheim i sesongåpningen mot nettopp Kolstad, er det knyttet en viss spenning til kampen i Sparebanken Sør Amfi lørdag 16.12. ØIF Arendal er inne i en god spillemessig periode, mens Kolstad spiller mange og tøffe kamper i CL denne perioden. Kan våre gutter tukte «jule»stjernene fra Midt-Norge? Klart de kan!! Gutta har vist hva som bor i dem og med litt flaks og bra med dyktighet kan denne kampen bli en morsom affære for alle som er glad i håndball generelt og ØIF Arendal spesielt. Kolstad er et lag vi tradisjonelt har stått godt mot, vi har de siste sesongene hatt mange gode resultater mot nettopp Kolstad. Og selv om de foran denne sesongen hentet «halve» det norske landslaget, viste våre gutter at vi kan spise kirsebær med de store, da lagene møttes i Trondheim tidligere i høst. Nå er det hjemmebane og vi oppfordrer alle som har mulighet til å skaffe seg billett og hjelpe gutta våre frem, for det er ikke til å stikke under en stol at et livat publikum er med på å gi gutta ekstra energi.    

Svermen deler tradisjonen tro ut gløgg og pepperkaker

JULEVERKSTED OG AUTOGRAFER  

I forbindelse med kampen 16.12, lager vi fanzone i turnhallen. Her blir det hoppeslott, ballkast på mål og ikke minst et langbord med juleverksted. Ryktene vil også ha det til at selveste julenissen er innom Arendal i disse dager og vil avlegge Sparebanken Sør Amfi et besøk denne kvelden. Etter kampen vil både ØIF Arendal og Kolstad sine spillere skrive autografer i fanzone. Så her er det mulig å få autografen til både Mathias Larson og Sander Sagosen. Temaet for kampen er JUL og klubben legger seg i selen for at de som kommer på kamp skal få julestemning. Vi skal ikke røpe alt som skjer, men tradisjonen tro stiller Svermen med gløgg og pepperkaker, og det bli et gedigent julelotteri der hovedpremien er et to døgns cruise for inntil 4 personer i en 4* utvendig lugar til en verdi av inntil 12000 kroner, gitt av Color Line Cruises. Premien inneholder også frokost og internett begge veier. I tillegg gir Egmont Story komplett juleheftesamling til en verdi av 3000 kroner, det blir gavekort og andre spennende premier i tillegg. Loddene kjøpes i hallen og trekkes umiddelbart etter kamp. Loddet må være tilstede i hallen når det trekkes, hvis ikke trekkes det på nytt til en heldig vinner gir seg tilkjenne.  

Så bli med på førjulsmoroa og støtt ØIF Arendal gutta fra tribunen. Det er fortsatt billetter til kampen – dette vil du ikke gå glipp av!! Kjøp billetter her; OIF – billettsalg (woow.no)