(TV) Tilbakeblikk på spenningsfylt seriekamp mot Kolstad – se høydepunktene! – ØIF Arendal

(TV) Tilbakeblikk på spenningsfylt seriekamp mot Kolstad – se høydepunktene!

Sist seriekamp mot stjernegalleriet til Kolstad leverte virkelig på drama, spenning og utrolige øyeblikk. Etter en intens kamp endte det uavgjort 33-33, og det var ikke før siste skudd at kampen ble avgjort.

Dagur satte den avgjørende straffen og sikret oss 1 poeng i en kamp som hadde alle på kanten av setet. Gjenopplev høydepunktene fra kampen i YouTube-vinduet nedenfor. Se de spektakulære målene, redningene og de intense øyeblikkene som gjorde denne kampen minneverdig.

Men vent, historien stopper ikke der! Den 16. desember står vi overfor Kolstad igjen, denne gangen på hjemmebane i Sparebanken Sør Amfi. Hvis du leter etter en pause fra julestresset og ønsker å oppleve en fantastisk håndballkamp, anbefaler vi at du sikrer deg billettene nå.

Møt opp og støtt oss når vi tar på oss stjernegalleriet Kolstad i en kamp som lover minst like mye spenning og lidenskap som sist. Kjøp billettene dine i dag, og vær med på å skape magi i Sparebanken Sør Amfi – ØIF mot Kolstad, en kamp du ikke vil gå glipp av!