Mathias Larson og Dagur Gautason på månedens lag for november! – ØIF Arendal

Mathias Larson og Dagur Gautason på månedens lag for november!

I en måned der ØIF Arendal vant fire av fire kamper, sto Dagur Gautason og Mathias Larson virkelig frem. Deres prestasjoner på håndballbanen fikk dem utvalgt til Skarpnes Månedens lag for november.

Mathias Larson er i skrivende stund ligaens suverene toppscorer. Dansken har 102 scoringer og snitter på 7.8 per kamp. I november alene ble det 35 mål på fire kamper, noe som utgjør et snitt på 8.75. Larson hadde også 17 assist i samme periode. Han er ikke bare en målscorer, men også en spiller som gjør de andre på laget gode. Den unge dansken har frem til nå kanskje vært ligaens beste spiller. Forøvrig er det andre gang denne sesongen at Mathias Larson er en del av Skarpnes Månedens lag.

Mathias Larson fra Danmark hadde nok en gang en utrolig god kamp mot Fjellhammer i Rema 1000 Ligaen.
Mathias Larson i aksjon under Folkets Kamp. Foto: Helge N. Olsen

Den islandske publikumsfavoritten Dagur Gautason er på Skarpnes Månedens lag for tredje gang denne sesongen. Gautason har scoret 19 mål på de fire seirene ØIF Arendal har fått i november. Hans raske kontringer og engasjerende feiringer er en sikker faktor for å skape god stemning i hallen. Statistikk viser at Gautason scorer flere mål i Sør Amfi, enn på bortebane, dette er noe Svermen definitivt setter pris på. Islendingen er den eneste spilleren i ligaen som har vært utvalgt til samtlige Skarpnes Månedens lag!

Dagur Gautason feirer etter scoring mot Bergen Håndball.
Dagur Gautason i kjent stil. Foto: Helge N. Olsen.

Vi gratulerer Mathias Larson og Dagur Gautason med deres velfortjente plasser på Skarpnes Månedens lag for november.

Her er en oversikt over resten av Skarpnes Månedens lag: