B2B: Julefrokost i nye lokaler og med neste års trender. – ØIF Arendal

B2B: Julefrokost i nye lokaler og med neste års trender.

Sist fredag arrangerte ØIF Arendal sin tradisjonelle julefrokost for sine samarbeidspartnere. Årets lokasjon var de nye lokalene til Strai Kjøkken, på Stoa. Her ble det spist god mat og man fikk en rask gjennomgang av Strai Kjøkken sin reise så langt.  

Fredag var 25 av våre samarbeidspartnere samlet til den tradisjonelle julefrokosten. Det ble servert rundstykker med et bredt utvalg julepålegg, julebakst, litt søtsaker og kaffe, julebrus og mineralvann. I de nye lokalene til Strai Kjøkken oste det av julestemning. Egen pianist var hentet inn og vakre juletoner fylte lokalet. Etter litt mingling og småprat ble frokosten servert og alle så ut til å finne noe godt å putte i munnen.  

Etter frokost ga Strai Kjøkken de fremmøtte en reise i bedriftens liv, fra starten som trevarefabrikk og frem til dagens teknologiske produksjon av kjøkken. Vi fikk se bilder fra hvordan kjøkkenet har forandret seg de siste 70 årene, hvilke trender som har vært populære og hvilke som har vært døgnfluer. Etter reisen i Strai sin historie, fikk vi et innblikk i hvilke trender som nå gjør seg gjeldende og hvilke farger og stiler vi kan forvente oss det neste året.  

Avslutningsvis hadde Wenche og Strai Kjøkken gjort klar et stort julelotteri, der alle fremmøtte hadde mottatt et lodd hver ved ankomst. Masse fine «julegaver» ble trukket og mange brede smil ble og se etter hvert som loddene ble trukket opp av boksen.  

Dette ble en flott avslutning på B2B samlingene i 2023, litt trist var det at ikke flere hadde mulighet til å delta, men sånn er det i en hektisk hverdag. Vi vil få benytte anledningen til å takke Wenche og Strai Kjøkken for en hyggelig julefrokost, og ønsker alle våre samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt fremgangsrikt nytt år!!