SISTE: Sondre Gjerdalen med i bruttotroppen til EM! – ØIF Arendal
29 Nov 2023

SISTE: Sondre Gjerdalen med i bruttotroppen til EM!

Norges landslagssjef Jonas Wille har kunngjort sin 35-manns bruttotropp til det kommende håndball-EM i januar, og blant de utvalgte finner vi den talentfulle spilleren Sondre Gjerdalen.

Sondre Gjerdalen, som har markert seg som en fremtredende spiller i ØIF Arendal blir nå en del av den gruppen spillere som vil konkurrere om en plass i den endelige troppen. Landslagsledelsen vil ta den endelige beslutningen om troppens sammensetning den 11. desember.

Sondre Gjerdalen feirer etter scoring mot Bergen. Foto: Helge N. Olsen

Bruttotroppen:

Adrian Aalberg (Kolstad), William Otto Aar (Ribe-Esbjerg), Vetle Eck Aga (Kolstad), Sebastian Barthold (Aalborg), Torbjørn Bergerud (Kolstad), Kristian Bjørnsen (Aalborg), Alexandre Blonz (GOG), Sondre Gjerdalen (ØIF Arendal), Tobias Grøndahl (Elverum), Magnus Gullerud (Kolstad), Kevin Gulliksen (TTH Holstebro), Sander Drange Heieren (TTH Holstebro), Sindre Heldal (Elverum), Aksel Horgen (SG Flensburg-Handewitt), Emil Kheri Imsgard (Pick Szeged), Henrik Jakobsen (GOG), Gøran Søgard Johannessen (Kolstad), Andrè Bergholm Kristensen (Sporting), Kasper Thorsen Lien (Elverum), Simen Ulstad Lyse (Kolstad), Christian O´Sullivan (Magdeburg), Petter Øverby (THW Kiel), Sander Andreassen Øverjordet (KIF Kolding), August Baskår Pedersen (SG Flensburg-Handewitt), Simen Holand Pettersen (Skjern), Christoffer Rambo (Runar), Harald Reinkind (THW Kiel), Magnus Abelvik Rød (Kolstad), Kristian Sæverås (Leipzig), Sander Sagosen (Kolstad), Gabriel Setterblom (Kolstad), Thomas Solstad (Bjerringbro-Silkeborg), Eivind Tangen (Skjern), Erik Thorsteinsen Toft (KIF Kolding) og Kent Robin Tønnessen (Paris Saint-Germain).

Vi gratulerer Sondre Gjerdalen med hans imponerende prestasjoner så langt denne sesongen! Det er gledelig å se at hans dedikasjon og talent ikke bare blir verdsatt av tilskuerne og lagkamerater, men også av landslagsledelsen. Inkluderingen i den foreløpige bruttotroppen til håndball-EM er en velfortjent anerkjennelse av hans ferdigheter.