GJERDALEN: – Drit kult å være med på lista! – ØIF Arendal
Sondre Gjerdalen jublet for scoring mot Fjellhammer.
Sondre Gjerdalen jublet for scoring mot Fjellhammer. Foto: Helge N. Olsen.

GJERDALEN: – Drit kult å være med på lista!

I forkant av Håndball-EM i januar har Sondre Gjerdalen blitt utvalgt til bruttotroppen, og vi tok en prat med den talentfulle håndballspilleren for å høre hans reaksjoner og tanker rundt uttaket.

Gjerdalen, som nylig ble en del av bruttotroppen, erkjenner at det er tøff konkurranse på hans posisjon. Han uttrykker likevel entusiasme og glede over å være inkludert i troppen. – Det er drit kult. Jeg må se realistisk på det, og sjansen for å spille EM er nok litt mindre, da det er veldig mange gode på min posisjon. Det er uansett moro å være med på lista, det viser at jeg har gjort noe riktig, sier Gjerdalen.

Sondre Gjerdalen jubler etter scoring mot gamleklubben Fjellhammer. Foto: Helge N. Olsen

Han reflekterer også over den positive opplevelsen han hadde under rekruttsamlingen sist, og ser på det som en verdifull erfaring og en arena for personlig utvikling. – Det var veldig kult og en god erfaring å være med på rekruttsamling sist. Det er noe jeg håper å få fortsette å være med på og ha som en utviklingsarena, legger han til.

Gjerdalen ser tydelig på uttaket som en anerkjennelse av sitt harde arbeid. Selv om veien til å spille i EM kanskje er krevende, er han fast bestemt på å fortsette å utvikle seg som spiller og dra nytte av de mulighetene som å være en del av bruttotroppen gir.