SUPPORTERBLOGG: Vi elsker når kampene kommer tett! – ØIF Arendal
01 Okt 2023 ØIF-Elverum

SUPPORTERBLOGG: Vi elsker når kampene kommer tett!

Vi forstår veldig godt at programmet innimellom kan være tett for spillerne. Det blir ikke mye tid til restitusjon med kamp søndag mot Bækkelaget og i kveld mot Bergen håndball. Men for oss supportere er det utrolig gøy!

Bergen spilte også kamp sist søndag, de tapte med 3 mål for Halden og er nok ute etter å slå tilbake mot oss. Bergen har som nyopprykket lag overrasket mange, de står så langt med 11 poeng og ligger på 8 plass. Dette blir garantert ingen walkover!

Rasmus Carlsen er Bergens toppscorer og vi må innrømme at han imponerer. Han har virkelig gjort jobben etter at han forlot Kolstad og signerte for Bergen og forrige sesong ble han 1 divisjons nest mest scorende spiller kun slått av «vår» Kjetil Åndal. Når han ikke putter ballen i mål selv er han ofte nest sist på ballen og blir en spiller vi må passe ekstra godt på. 

Rasmus Carlsen. Bergen Håndball sin toppscorer. Foto: John Vint / Bergen Håndball.

Når vi entrer hallen i ettermiddag har vi fremdeles ett smil rundt munnen etter den fantastiske helgen vi hadde i Oslo. Helgen som ble toppet av storseier over Bækkelaget. Det er utrolig gøy å se våre spillere både på og utenfor banen, vi er så stolte og da mener vi samtlige spillere! Gleden de viser både for egne prestasjoner og medspilleres prestasjoner. Vi må trekke frem Mathias Larsson! Han er verdt inngangsbilletten alene, for en spiller! Vi er så utrolig glad han får vise seg frem etter en kjip sesong med skade. Og så føyer vi til at vi elsker energien Sondre Gjerdalen viser, måten han feirer mot oss på tribunen er så motiverende og kult, det må han aldri slutte med! At vi er stolte av «vår» spiller Sander er det liten tvil om. Han er så solid i hver eneste kamp, han spiller med hjertet utenpå drakta og vi syns han får altfor lite oppmerksomhet!

Mathias Larson har blitt kåret til ØIF Arendal sin beste spiller mange kamper denne sesongen. Foto: Helge N. Olsen

Vi kunne skrive en særoppgave dersom vi skulle hylle hver enkeltspiller, vi får søke klubben om å få skrive en «special edition» i EM-pausen i januar. Når kampen blåses i gang er det en ting som gjelder, 100% tilstedeværelse og innsats. Vi ønsker ikke å bli jagende etter og vi ønsker oss en god start. Tord Vårdal som vokter buret for Bergen har hatt mange gode kamper og endte feks med en redningsprosent på 44% da de slo Bækkelaget i runde 11. Vi har troa på at våre spillere overlister Vårdal samtidig som forsvaret vårt er solid og hjelper Kristijan/Ivan. Kjære håndballfolk, kom til Sparebanken Sør Amfi og gi gutta den støtten de fortjener! 

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.