FINAL8: Vil du være en del av dugnadsgjengen under Final8 i Arendal 23. – 25. februar 2024? – ØIF Arendal

FINAL8: Vil du være en del av dugnadsgjengen under Final8 i Arendal 23. – 25. februar 2024?

Har du lyst til å være frivillig medarbeider i Norges største arrangement for klubbhåndball? Som kjent skal ØIF Arendal stå som arrangør for Final8 også i 2024, sammen med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball. Vi gleder oss masse, og ser fram til noen flotte dager i Arendal. Nå har du mulighet til å bli en del av den flotte dugnadsgjengen.  

Final8 arrangeres fra fredag 23. til søndag 25. februar, i Sparebanken Sør Amfi, her blir det 10 kamper på tre dager. Det skal kåres Norgesmestere for juniorer og seniorer. Seniorlagene spiller semifinaler lørdag og finaler søndag. Juniorene spiller sine finaler fredag kveld.  

I 2023 hadde vi ca. 180 frivillige/dugnadsmedarbeidere i staben, og vi vil trenge (minst) like mange igjen. Vi håper derfor du er klar til å bidra i forbindelse med Final8 2024! Oppgaver som skal løses er blant annet;  

  • Opprigg i uka før arrangementet, nedrigg på kvelden/natten etter arrangementet.
  • Arenaverter som bistår publikum i arenaen
  • Medarbeidere i kiosk
  • Medarbeidere til vår fanzone
  • + mange andre oppgaver

Vi kan love at alle som melder seg skal få nok å stelle med. Som medarbeider får du bekledning, måltider når du jobber og mulighet til å se kamper når du ikke er på vakt.    

Hvilken informasjon ønsker vi i fra deg nå:  

1.       Svar oss på e-post: post@final8.no om du ønsker å være med som frivillig under Final8 2024 innen 5. januar 2024  

2.       Er det oppgaver du kunne tenke deg å bidra med, f.eks. arenaverter, kiosk, fanzone etc. noter det i e-posten  

3.       Kan du jobbe alle dagene? Vi er også interessert i folk som kan jobbe i forkant med riggingen.    

Det vil bli holdt informasjonsmøter i forkant – vi kommer tilbake med dato for første samling ganske snart! I mens kan du kose deg med bilder av dugnadsgjengen fra forrige Final8.