INSELSETH: – Håper på en kamp med masse trøkk og tenning! – ØIF Arendal
01 Okt 2023 ØIF-Elverum

INSELSETH: – Håper på en kamp med masse trøkk og tenning!

I forkant av den kommende kampen mot Bergen onsdag klokken 19:00, tok vi en prat med Birk Inselseth for å høre hans tanker og forventninger til oppgjøret.

– Det blir en morsom tid å møte dem. Vi har spilt bra i det siste, og selv om de hadde en dårlig kamp nylig, har de vist evnen til å komme tilbake og vinne. Jeg er glad for at de gjør det bra, det er alltid hyggelig å se gamle lagkamerater igjen, delte Inselseth entusiastisk.

Birk i aksjon mot Sandnes. Foto: Helge N. Olsen

Videre uttrykte han håp om en kamp med høyt tempo og intensitet. – Jeg håper det blir en match med litt trøkk og tenning. Vi skal levere en god kamp gjennom hele 60 minutter. Vi må unngå de form duppene vi har hatt i noen kamper og fokusere på oss selv, på våre egne arbeidsoppgaver, sier Inselseth.

Inselseth oppfordret også tilskuere til å komme og støtte laget i Sparebanken Sør Amfi. – Å se på Mathias Larson og resten av gjengen live er fantastisk moro. Jeg har også hørt rykter om at Sondre Gjerdalen har lovet noen nye feiringer, så det er definitivt verdt å få med seg, avslutter Inselseth.

En av Sondre Gjerdalens feiringer mot Fjellhammer. Foto: Helge N. Olsen

Kampen mot Bergen ser ut til å bli en spennende affære, med Birk Inselseth og resten av laget fast bestemt på å levere en imponerende prestasjon. Har du ikke kjøpt billetter til Bergen kampen enda, kan du gjøre det her!