SUPPORTERBLOGG: En helg i Oslo! – ØIF Arendal
ØIF Arendal sine tilskuere og Svermen hadde mye å juble for under Folkets kamp mot Fjellhammer.
Tilskuerne hadde mye å juble for under Folkets kamp. Foto: Helge N. Olsen.

SUPPORTERBLOGG: En helg i Oslo!

Når Svermenbussen setter kurs østover hviler vi ut og lader opp på Holberg hotell etter en helg i Oslo. God mat, god drikke, herlige folk, god stemning, Grease og bittelitt shopping, det er bare en ting å si som oppsummerer helgen sålangt – perfekt! Nå gjenstår høydepunktet, kampen om 2 poeng og vi GLEDER oss!


Bækkelaget står med 3 seiere og 1 uavgjort hittil, vi tror ikke de er spesielt fornøyd med det. Kan Jørgen Laug sitt mannskap ødelegge flyten ØIF Arendal er inne i? Dersom våre gutter spiller som de har gjort i de siste kampene vil vi påstå at Bækkelaget skal spille sesongens beste kamp for å holde tritt. Ingen lag kan undervurderes, det har resultatene vist mange ganger. Det er en ting som gjelder uavhengig av hvilken motstander som står på motsatt banehalvdel, 100% tilstedeværelse. Det gjelder forøvrig oss som sitter på tribunen også. Det var så utrolig gøy med over 2200 tilskuere i Sparebanken Sør Amfi under Folkets kamp, men vi drister oss til å spør: hva skal til for at trauste sørlendinger skal slippe seg løs? Da vi møtte Elverum ble det skikkelig fyr blant publikum når Mario fikk det røde kortet, under Folkets kamp fikk vi 2 x 2 minutter med kort mellomrom og hallen var taus… Vi må også være påskrudd uavhengig av motstander og vi må tenke mindre på hva sidemannen vil si dersom vi skulle bli litt gale på tribunen!

Vi skal se opp for Bækkelagets toppscorer, Jens Plougstrup, han er nummer 4 på toppscorerlisten i Rema 1000-ligaen med 68 mål, neste spiller er nummer 17 på listen, Christoffer Langerhuus med 48 mål. Selv om vi ikke kan legge for mye i disse tallene tenker vi at forsvaret må ha ett ekstra øye til de nevnte.E plet faller ikke langt fra stammen er ett velkjent ordtak. Sønnene til Susann Goksøyr og  Svein Erik Bjerkrheim er begge på Bækkelagets elitelag. Det blir spennende å se hva de har å by på. Mamma Susann har ikke mindre enn 296 landskamper mens pappa Svein Erik på sin side har 85 landskamper, litt å slekte på der altså…Sammen med Cecile, Hege og Elisabeth fant vi vår plass i Oslo. Takk til gjengen hos Per på Hjørnet, service i verdensklasse og fantastisk stemning. Ekstra stas når «vår» Noah kom innom lørdag kveld, det ble en god håndballsnakk og planen om en litt tidlig kveld ble kjapt skrinlagt… Det merkes heldigvis ikke idag, vi har fått spist en god frokost, spa med ansiktsmasker og skal bare få timene til å gå, vi gleder oss til å treffe gjengen som kommer med buss! Ett lite hjertesukk, vi er rett rundt 20 personer i bussen, det burde vært 40… Jobben med å få folk med er litt tung for øyeblikket. Innspill, tips og råd mottas med takk. Hva kan vi gjøre annerledes? Hva skal til for at flere vil være med? Målet vårt er jo å gi gutta den beste støtten både på hjemmebane og bortebane og da er vi avhengig av dere alle sammen. Vi må føye til ett stort TUSEN TAKK til dere som er med så ofte dere kan!

Det gledes til kamp, stoltheten vi føler på når våre spillere blir presentert er magisk. Forbilder på og utenfor banen som viser ekte passion og glede, vi digger dere! Det er folkets kamp i Ekeberghallen og vi blir skikkelig i undertall, men vi skal gi alt og skal nok bli både sett og hørt.

GOD KAMP!