SLIPPER BILLETTER TIL DE TO GJENSTÅENDE KAMPENE FØR NYTTÅR. – ØIF Arendal

SLIPPER BILLETTER TIL DE TO GJENSTÅENDE KAMPENE FØR NYTTÅR.

Etter en opptur publikumsmessig under Folkets Kamp, har vi besluttet å åpne billettsalget for både kampen mot Bergen 29. november og kampen mot Kolstad 16. desember, allerede i dag. Vi har allerede fått mange henvendelser angående Kolstadkampen og vi tror det blir mye folk på denne kampen.

I formiddag åpnet altså billettsalget for begge de gjenværende kampene i 2023, det betyr at du allerede nå kan sikre deg gode plasser til kampen mot Kolstad den 16. desember. Samtidig håper vi du kommer på tribunen også den 29. november når Bergen kommer på besøk.

Bergenskampen spilles altså onsdag 29. november og kampstart er kl. 19.00. Bergen er et av sesongens overraskelseslag og ligger i dag på 6. plass med 11 poeng. Bergen har slått lag som Runar, Haslum og Bækkelaget så langt i sesongen og er dermed ikke noen «walk in the park» for våre gutter. Vi håper derfor at flest mulig tar turen til Sparebanken Sør Amfi denne onsdagskvelden og støtter ØIF-gutta til seier og to nye poeng!

Lørdag 16. desember kommer altså «stjernegalleriet» Kolstad på førjulsvisitt til Sparebanken Sør Amfi, men ØIF Arendal har ingen planer om å gi trønderne noen førjulspresang, snarere tvert i mot. Sesongens første oppgjør i Trondheim endte som kjent med uavgjort og gutta våre er klare til å gi gjengen fra «bartebyen» real match. Denne kampen har start kl. 18.15, så da er det bare å ta av seg bakeforkleet og ta seg en velfortjent pause fra julestress og julemas. Vi rigger igjen opp Fan Zone Kids til denne kampen, det bli besøk av julenissen som kommer med gotter til barna og etter kamp blir det mulig å få autografer av både ØIF spillere og Kolstad spillere. Det som er sikkert er at Sander Sagosen og gjengen kommer til Sparebanken Sør Amfi denne dagen – Kommer du??

Billetter kjøper du i ØIF Arendal appen eller her; https://oif-arendal.woow.no/#!/home